Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek abban, hogy aki gerinctelen módon szakított, az majd idővel a sorstól visszakapja ezt a dolgot?
Hisztek abban,hogy ha valaki aljas módon szakít,pl szó nélkül lelép,mert nem mer szakítani az az ember a sorstól ugyanúgy visszakapja ezt a dolgot valamilyen formában?
Volt már olyan párod aki aljas módon viselkedett veled és későbbi párkapcsolatában ő koppant?
#1: Ebben is van valami :-)
Az a helyzet, hogy marhára mindegy szerintem, te úgysem fogod megtudni, nem fogod látni és sok jelentősége nincs is. Annak sok oka lehet, hogy valaki miért ilyen, ez sem egy egzakt dolog, emiatt nem lehet elítélni senkit és lehetséges, hogy anno te is tettél olyat, ami nem volt éppen szép dolog.
#12 miert volt csunya az a szakitas miert bantad meg? Hogy kellett volna?
Azert kerdezem mert szakitanek de nem tudom hogy lehetne a legkimeletesebben ha tudom h a masik nagyon megviseli majd. egyszer mar megpedzegettem a temat es egybol el kezdett sirni pedig fiu. Es akkor visszakoztam gyorsan, hogy nem ugy ertettem..valahogy fokozatosabban kene vagy nem tudom.?
kerdezo mit ertesz gerinctelen szakitason?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!