Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha a pasitok szakít veletek azért, hogy újra összejöjjön az exével? És a csajnak se probléma, hogy szétszed egy több éves kapcsolatot? :D Szerintetek gerinctelen dolog? Esetleg tapasztalat? :D
Mikor szakított a csajjal, utána jött velem össze. 3 évig együtt éltünk, majd szakított velem, mert összefutott az exével az utcán, és újra össze akart jönni vele.. És a csaj tudta, hogy együtt járunk, de az utcán számon kérte tőle hogy 3 évvel ezelőtt miért is szakítottak 😅
Nem tudom, hogy létezhetnek ilyen perszónák? Hogy nem lehet valakit 3 év után elfelejteni, főleg ha annak már kapcsolata van? És ezzel tönkre tenni egy másik kapcsolatot... :D Meg hogy lehet egy pasi egyáltalán ennyire gerinctelen?
Ácsi!
Ne a másik csajt hibáztasd elsődlegesen, ne őt szídd!
A drágalátos férfi az, aki hibás, ő az egyetlen sz..arházi kretén. Annak a csajnak meg bazira mindegy.
Szét tudott szakítani , mert k**úrvára nem szeretett az a férfi max mint dugóhavert. Az exének nem volt nehéz dolga.
Azért a csajon is sok múlt, mert ahogy ott hagyott engem, már rá is szállt pár nap múlva, szóval.. Itt igazából ő döntött a pasit meg lehetett vinni :D
Megérdemlik egymást. Nem boldogok, hát úgy kell nekik. A karma törvénye :D
En ugyanígy jártam az első kapcsolatomban. Másfél év után újra össze jött az exével. Elment nélkülem szilveszterezni a szülőfalujába, nekem dolgoznom kellett, sőt én adtam neki pénzt a vonatra, majd a bulin össze melegedett a régi csajával. 2 hónapra rá szakított.
Aztán lett egy gyerekük, a csaj faképnél hagyta, majd összejött egy másik nővel, ott ikreket hozott össze. Most várják a harmadik gyereket...
Úgyhogy nyugi, sokakat nem zavar, hogy szétszednek kapcsolatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!