Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a hülyeség, hogy ha te vagy egy gerinctelen féreg, azért a párod a hibás?
A 76%-os megkattant.
Vegyél már be valami gyógyszert vagy menj el egy agyturkászhoz, hogy segítsen túljutni a problémákon. Szörnyen agresszív vagy.
Exfeleségem szerint is én voltam a hibás hogy ő megcsalt engem :)
Tudod a legjobb védekezés a támadás, az emberek 99% a él is ezzel.
Nincs gondom azzal ha azt mondja hogy ebben mindketten hibásak vagyunk. Mert igen én sem vagyok hibátlan. De a saját gerinctelenséget teljes mértékben másra hárítani pofátlanság.
Kérdező, inkább azon merengj el picit, így új év előtt, hogy mitől ez a mérhetetlen düh benned.
Az emberek millió félék, a hűtlenségek is, a házasságok is, akik együtt maradnak(a megcsalás után) vagy szétmennek, ők is.
#6 Amikor a férjem már nem igazán adott meg nekem semmit, amire szükségem volt (szex, intimitás, érzelmek), én próbáltam megjavítani a kapcsolatot, próbáltam beszélni a problémákról, sőt, rábeszélni párterápiára. Nem működött, elváltam. A válás után kb fél évvel kezdtem randizni. Annyi idő kellett, hogy akklimatizálódjak. Megcsalni? Eszembe sem jutott.
A megcsalás akkor is gerinctelen, ha a másik fél valóban elzárja magát tőled. Válj el és ismerkedhetsz szabad emberként.
Kedves Kérdező! Az élet nem fekete vagy fehér. Általában az emberek nem teljesen rosszak, gonoszak vagy nem angyalok. A legtöbb ember vegyesen jó illetve rossz.
Nekem is feltűnt, miért ez a mérhetetlen düh benned?
Te egy boldog ember vagy? Szerintem nem. Egy magával rendben lévő ember nem ostorozza ennyire kevésbé tökéletes embertársait. Engem például hidegen hagy, hogy a szomszéd egyedülálló férfihoz egy házas nő járkál egész nyiltan. Az Ő dolguk! Nem tudod magad mással elfoglalni. Az a sok gyűlölet ami benned van még az egészségedre is káros lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!