Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha a párotok megütne?
Több éves kapcsolatról beszélek.
Nem állítom azt nem volt korábban vitánk, de valahogy ennyire még semmi se durvult el. Rendszerint mindent megtudtunk beszélni eddig.
Elég apróságon kezdődött a veszekedés, a többi csak jött szó-szó után, mert milyen ha ideges az ember...
Én kiakartam vele békülni.
Beszálltunk a kocsiba és rátettem a kezem a kezére hogy ne induljunk még. Nem akarok veszekedve utazni.
Beszéljük meg.
Érintettem csak. Nem szorítottam. Nem akaratoskodtam.
Neki állt kiabálni hogy elege van és hagyjam békén, a kulcsait meg ne piszkáljam és rávágott a kezemre egy párat, hogy engedjem el végre.
Nem tudom mennyire számít verésnek de engem elég mélyen érintett. Főleg hogy fáj a kézfejem, hiába nem lilult be.
Este odajött, hogy nem érzem magam jól. Látja. Bocsánatot kért de csak ez jár a fejemben..
Nem tudom eldönteni szerethet-e az aki kezet emel rám?

Eloszor azt akartam irni, azonnal elhagyni.
De mivel arnyaltad a kepet, ez meg esetleg nem a kezet emelt rad kategoria. Ha egy altalam nem ismert okbol mar borzasztoan ideges volt, es te nem vetted el a kezed, mikor erezhetted, hogy ezt nem akarja, akkor osztonos szabadulaskent ertekelnem. Nem egy no bantasanak, hanem annak, hogy hagyjak mar beken.
No vagyok es nem egy engedelmes. Csak latom, hogy verbalisan hogy fel szoktak turaztatni a nok a ferfiakat, ezert vagyok tul megerto vele.

Voltaképpen az ő hibájából kezdődött a veszekedés, elismerem utána én is tettem pár lapáttal mert ismerem magam. Azonban szerintem nem ok arra megcsapjam se a kezeit se az alkarját. Nem egy hatalmas pofont kevert le, de órakig ott maradt az ujja nyoma.
Én sem csapok rá mert valami nem tetszik.
Se a kezére se sehova.

Mit tennék? Sajnos reflexből védekeznék öntudatlanul. Szerencsére ez sem jelentene túl nagy értéket, de engem jobban bántana, mint őt.
Bár, nem tudom miért támadna rám az adott esetben a mindenkori kedvesem, nem tudnék rá okot. Ha meg így bekattan és azért, akkor ráhívom az orvosokat, hogy szedálják le, mert megőrült.
De egy rendes támadás után vége, nem mernék többet aludni a közelében. Túl sokat olvastam az álmukban meggyilkolt emberekről. Vagy még rosszabb, mert a halál kegyes kis semmiség egy megvakításhoz, testrész szétcsonkoláshoz vagy lassú kibelezéshez, nyúzáshoz képest.
De a ti esetetek még nem olyan vészes, de azért figyelj oda. De itt el kellett volna engedned, tudod van az a fázis amikor meg kell nyugodnia az adott embernek és ahhoz egy kis egyedüllét kell. Lásd még "kiszellőzteti a fejét" vagy "kifújja a gőzt". Én ezért nem megyek sosem a vitatkozó után. Nem éri meg. Ha lenyugodott magától jön vissza és onnantól a régi normalitásával lép fel nem az indulatos dühből.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!