Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is gondolkodtatok már azon szakítás után utólag, hogy lehet nem is az volt a szakítás oka, amit a volt parotok mondott?
Igen, ezen mindenki szokott és ilyenkor általában a legnagyobb bizonytalanságai, félelmei jönnek elő az embernek.
Ugyanakkor ezen már kár sajnálkozni, ami megtörtén az megtörtént az egyetlen dolog amit tehetsz, hogy próbálod nem újra és újra elkövetni ugyanazokat a hibákat.
Én is gondolkotam rajta. Aztán kiderült, hogy igazam is lett. Összevissza kamuzott, hogy már nem olyan a kapcsolatunk, meg hogy velem mi a gond. Persze vele semmi :D
És Neki most idő kell és elköltözik és felbontja a jegyességet stb.
Na aztán kb egy hét alatt kibukott, hogy félrekúrt már egy ideje egy öreg faszival :D Egy héttel később már ment a fbookon, hogy kapcsolatban vannak. Na, ott tiltottam örök éltre le.
Azóta eltelt 3 év és megházasodtam és már pont nem érdekel az egész, bár akkor bántott.
Na lényeg, hogy sokszor van alapja az ilyen gondolatoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!