Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan barát/barátnő az életedben, akinél utólag jöttél rá, hogy nem értékelted eléggé?
Több is :(((
Mert jó ember volt, szeretett, becsült, én meg nem. Vagy nem is nagyon akartam, vagy nem tudtam ezt eléggé viszonozni. És mindig én szakítottam.
N/32
Mivel kevés kapcsolatom volt, így sansz sincs ilyenre. Bár az első kapcsolatom során mindketten zöldfülűek voltunk, és utólag beláttam, hogy bár valóban voltak komoly hibái a partneremnek, mégis, az értékeit kevéssé vettem észre. Erre néhány évvel később, a húszas éveim közepén ráeszméltem.
Miért gondoltam így idővel?
Mert zöldfülű voltam, amikor vele jártam, ahogy ő is az volt. Még tinik voltunk, és mindketten eléggé önzők voltunk. (Más kérdés, h ő nagyon alattomos is volt, ezt máig tartom mint meglátást, egykori tapasztalatomat róla.)
Nem azt mondom, h ő is, én is csak magunkra gondoltunk volna, de nem mindig és nem eléggé gondoltunk a másik érdekeire, vágyaira. És én pl nem akartam, vagy nem mertem túl mélyen megismerni őt.
Talán mert túl sok új helyzet volt és az kötötte le mindkettőnk energiáját, figyelmét: eleve kézen fogva járni új dolog volt mindkettőnknek, aztán a szex újdonsága, aztán az első veszekedések, meg a szülőkkel való elfogadtatás, és a többi...
Ezek az első botladozások lekötötték mindkettőnk figyelmét, na meg a javában alakuló személyiségünk (ezek persze mind összefüggnek egymással).
Az utolsó barátnőm ilyen volt. 5 évet húztunk le együtt, vele éreztem legjobban magam, de sajnos nem figyeltem rá eléggé, hagytam ellaposodni a kapcsolatunkat. Úgy voltam vele, hogy megszereztem, most már mi baj lehet. Némi plusz súly is feljött rám a vége felé már, így sem külsőleg sem belsőleg nem tetszettem már neki. Mikor észbe kaptam, akkor meg már késő volt. Ilyenkor jön rá az ember, hogy mit veszít.
De ezekből a hibákból tanulunk, hogy később ne kövessük el őket. Bár azóta nem volt kivel elkövetnem.
30F
Szerintem ha egyszer valakivel szakításig jutunk, akkor nincs mit visszasírni, okkal volt a szakítás. 2 hete szakítottam a legutóbbi párommal, aki egy hihetetlen értékes ember, még soha senki nem becsült meg ennyire. De hiába, 3 hónap "járás" után sem tudtam beleszeretni, sőt más iránt éreztem már fellángolást :/ Másrészt pedig nemis mertem elmélyülni a dologban, mert nem igazán vagyok még kész egy kapcsolatra, bennem van még a bulizhatnék. Szóval lehetne mondani, hogy "nem értékeltem eléggé", de könyörgöm, a szerelmet nem lehet kierőszakolni.
20L
Nem volt. Akikkel nem vagyok már együtt, az okkal volt úgy, ahogy. A páromat pedig értékelem, nagyon is.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!