Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a fiúk mindig utólag sopánkodnak, könyörögnek miután szakitottak?
Miért mindig utólag jönnek rá?
Érdekes a lanyoknak (legalabbis nálam) ez ugy van, hogy ha most nem fáj,nem hianyzik, akkor kesobb sem fog.
Nem látják át, hogy milyen következménye lesz annak a viselkedésnek, ami a szakításhoz vezet.
Exemmel is ez volt, számtalanszor mondtam neki, hogy ne szarja le a kapcsolatunkat, ne vegye természetesnek, hogy ott vagyok vele.
Végül besokalltam, annyira elegem lett, hogy szakítottam és soha többet nem akarok vele újból összejönni.
Már nem tudok rá pasiként nézni.
Nem a fenéket.
Ti nők sem vagytok másabbak.
Szerintem általánosítani nem lehet. Sok lány is a vonzó, őket kihasználókat választja, majd miután csak egy éjszakára kellettek, mennek sírni azokhoz, akik reménytelenül szerelmesek és mindent megadnának nekik, de csak lelki szemetesládaként használatosak olykor.
Szakítás után jön egyfajta gyászfolyamat (veszteség ez is), nagyon-nagyonhiányzik a másik, meghalt a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!