Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ti mit éreznétek ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit éreznétek ha a párotok 3 éves kapcsolat után, amibe mindig ő volt a "ludas", azt írja hogy szakadj már le rólam?!

Figyelt kérdés
Egyszerűen se köpni se nyelni nem tudok. Én szakadjak le róla, miközben az egész kapcsolatért mindig én küzdöttem. Éltetek már meg hasonlót? Nagyon fáj.
2020. márc. 1. 18:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tűnik, túlzásba vitted a küzdést.
2020. márc. 1. 18:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Bosszankodva, magamban kérdésekkel ugyan, de azonnal szót fogadnék neki!
2020. márc. 1. 18:17
 3/5 anonim ***** válasza:
75%
Elégszer megkapta, hogy mindig ő a szar, a továbbiakban nem kíváncsi rá. Teljesen érthető.
2020. márc. 1. 18:24
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért te küzdöttél, mert neked volt fontosabb. Minek küzdesz olyanért, aki nem akar téged. Ettől még nem te vagy a "jó". Ha nem akarja, hogy küzdj érte, akkor igaza van, hagyd békén.
2020. márc. 1. 18:27
 5/5 A kérdező kommentje:

Igen könnyű ezeket mondani..

De békén hagyom persze, ez nem is kérdés. Talán idővel enyhül ez a fájdalom

2020. márc. 1. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!