Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hogyan éreznétek magatokat, ha a párotok egy fiúval csalna meg?
Használjon óvszert. Amúgy nem tudom, én elég toleráns meg lek-kilom típus vagyok, plusz izgat a dolog, hogy a barátomat más férfival lássam, viszont éles helyzetben tényleg nem tudom hogyan reagálnék. Mondjuk itt más a helyzet, gondolom a lány nem tudja a dolgot, hogy a barátja két kapura játszik, azért ez elég gáz, szerintem.
Mondjuk annak az esélye, hogy ott hagyja a csajt szerintem kicsi.
-mondjuk...
Örök szerelemre ne számíts.
Kérdezz rá, hogy a barátnőjével milyen a kapcsolatuk.
Én is biszex vagyok, volt már lánypárom.
Ő engedte volna, hogy szexeljek pasival. (Az már más kérdés, hogy senkit nem csalnék meg, szóval nem éltem a lehetőséggel. Számomra teljesen mindegy, hogy azonos vagy ellentétes neművel fekszel össze a kapcsolat mellett, mindenképp megcsalásnak minősül.)
Én hányingert kapnék, pedig semmi bajom a melegekkel, de a tudat, hogy engem, mint nőt egy férfira váltott le... És vele szexel úgy, mint velem, csak más lyukba teszi... És ugyanazt mondja nekem, nőnek, mint annak a férfinak...
Na ezt már nem veszi be a gyomrom sajnos.
Ugyanazt érezném
Ne szurj ki se magaddal se a srác barátnőjével
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!