Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha úgy éreznétek valamikor megcsalt a férjetek ( egyik barátnőmre gyanakszom), de Ő állítja (nem volt meggyőző) hogy nem akkor megpróbálnátok kideríteni az igazat? Hogyan?
A poligráfos drága dolog és nem is teljesn megbízható. Egy embert ismertem, aki poligráf elé vitte a feleségét (alaptalanul), de néhány év múlva elváltak így is.
Sokkal fontosabb dolog: vannak közös ügyeitek? együtt éltek mármint úgy hogy csináltok együtt dolgokat? Barátok vagytok? Meg tudtok dolgokat beszélni?
Szerintem ez a lényeg. Ha ez megvan, akkor nincs miről beszélni. A bizalmatlanság csak rombolja a kapcsolatot és tényleg nem érdemes a megcsalás gyanújával foglalkozni ha tovább tudjátok a közös életeteket lökdösni.
Ha a házasság eleve nem jó, és te ennyire nem bízol benne, akkor nem világos, miért éltek még együtt?
Teljesen lényegtelen, hogy megcsal-e, már így sincs alapja az együttélésnek.
A poligráf meg igen nagy átverés, sokszor ad hamis eredményt. Emellett ha engem kérnél ilyenre - akármennyire is ártatlan lennék -, erre egy válókeresettel válaszolnék.
miért maradsz ebben a kapcsolatban?
láthatóan itt se szerelem,, se szenvedély, se bizalom, se őszinteség nincs.
a nyomozgatás helyett én ezt lezárnám, kilépnék, és újratervezném az életemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!