Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legnagyobb megalázkodásod az Ex előtt? Vagy előttetek mi volt a legszánalmasabb amit az Exetek elkövetett?
Figyelt kérdés
Úgy olvasom mindenki követ el hibákat szakítás után, persze én is belefutottam, könyörgéssel.2020. febr. 28. 17:47
11/18 A kérdező kommentje:
9-es igen tudom milyen ez, na én azért sokkal durvábban megaláztattam magam, könyörgés, utána loholás... de lassan belenéztem a tükörbe :). Harcolni a szeretetért? Na már nem, de hihetetlen, hogy mit hoz ki a szeretetlenség érzése az emberből:). Köszönöm, hogy leírtad.
2020. febr. 28. 18:56
12/18 anonim válasza:
Másold már be azt a "szarkazmus könyörgés" létcci 🙄🙄🧐
13/18 A kérdező kommentje:
12-es te az 1-es vagy? Úgy veszem neked nem volt ilyen tapasztalatod, boldog ember:)
2020. febr. 28. 19:42
14/18 A kérdező kommentje:
12-es rákerestem, nem találok ilyet, honnan másoljam be?
2020. febr. 28. 19:43
15/18 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Legalább én nem azért csináltatok gyereket hogy heteronak nézzenek 🙄
16/18 anonim válasza:
Amit én csináltam: futottam valaki után, aki nem akart egy jó ideig.
Amit velem csináltak: miután kiderült, hgy megcsalt, kb olyan szánalmas nyöszörgő bociszemmel esdekelt, hogy az már valahol röhejes volt. Ment az így szeretlek - úgy szeretlek stb.
31N
17/18 anonim válasza:
Kérdező itt vagy könyörgöm gyere vissza 😭🤧
Jaj, ez tudok "szarkazmus" egyike 😊
18/18 anonim válasza:
7- es vagyok. Fogalmam sincs hogy honnan tudta meg a pinemet. Szerencsére azóta van egy normális párom. :) sajnos rengeteg ilyen beteg ember van, ezért ha bárki is találkozik ilyennek az meneküljön minél hamarabb mert utána jön az érzelmi zsarolás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!