Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legszánalmasabb kérdés, amit itt láttatok?
Nem tudom,sok volt.
De ami elsőre beugrott az az,hogy a srácot felpofozta a barátnője és ő meg sírva fakadt.
"ez a F.A.R.O.K. kméret jó?"
"lehetek terhes?"
"Hogy ne legyek ribi? Amúgy még szüz vagyok, mindenki ribinek néz a suliban, szeretek bunkózni, ha nem úgy áll a hajam, ahogy kéne, máris szaladok a mosdóba stb."
Egyértelműen ez a legszánalmasabb kérdés. Egyértelműen lerí róla hogy felsőbbrendűbbnek érzed magad másoknál, miközben te is ugyanitt rohadsz velük ezen az átok súlytotta oldalon. Próbálod elhitetni magaddal hogy míg mások ostobák, te csak a körülmények áldozata vagy. De ne aggódj, ez nem baj, így vagyok ezzel én is.
.
.
.
.
Na jó, csak vicceltem, én tényleg király vagyok. :)
Utolsó: Köszönöm, de nekem nincs jelenleg semmi problémám. Ja és nem tartom magam felsőbbrendűnek másnál, főleg úgy, ha nem ismerem.
Ja, de nálad mégis!
Sztem ez volt a légütősebb, a komentekkel együtt!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__52..
komoly internetkapcsolat :DDDDD
édesistenem...
egyik vlahogy így kezdôdött:
"van egy pasi, elég jól megvagyunk,
a kapcsolat elég komolynak nevezhetô,
holnap fogok vele elôször találkozni"
ezután már mindegy mi a kérdés.........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!