Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti láttátok már a testvéreteket meztelenül?
Esetleg miközben fürdött/átöltözött, meglestétek-e?
És láttátok a nemiszervét?
Kort és nemet is írjatok, meg, hogy testvéretek milyen nemű és korú.
Láttam én már a komplett családot. Testvérem nincs, unokatestvérem van. Én 20F ő 26N.
Egyszerűen közöttünk ez baromira nem tabu. Nemtom mi van abba ha látom meztelenül. Nem fogunk egymásnak ugrani, rokonok vagyunk.
Kb 14 éves korába egyszer véletlen, az ő hibájából :D
Ő lány, én fiú.
10 évig nudista strandon nyaraltunk szal igen :-)))
de a mai napig is előfordul
nálunk ez nem tabu téma
Persze. A nővéremet is láttam, meg a húgomat is.
A nővéremet csak ritkán ő nem nálunk lakott mert csak féltestvérem és apám volt feleségénél lakott, de gyakran jött ide.
A húgom az akit szinte minden nap látok meztelenül. Igaz nagyon szép csaj, folyton van aki hajt rá már nem győzöm elhajtani az udvarlóit főleg akiről tudom hogy a húgom sem kíváncsi rá. De a húgom az a nudista fajta szinte egész nap is képes meztelenül lenni, nem zavartatja magát mert igaz hogy fiú vagyok de mégis a testvérem így letojom de sokszor a barátnőm előtt is képes meztelen lenni ami azért kellemetlen mert amikor átjött a barátnőm legelőször hoztam ide és ugye ő egy idős a húgommal és volt hogy a húgom poénból megölelt meztelenül mert ő ilyen erre már immunis vagyok de akkor hát égtem, mert húgom sem tudta hogy hazahoztam egy lányt meg a csaj sem tudta hogy nekem picit bolond a tesóm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!