Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti láttátok már a testvéreteke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti láttátok már a testvéreteket meztelenül?

Figyelt kérdés

Esetleg miközben fürdött/átöltözött, meglestétek-e?

És láttátok a nemiszervét?

Kort és nemet is írjatok, meg, hogy testvéretek milyen nemű és korú.

2013. nov. 27. 01:44
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
Láttam még régen akkor olyan 14 körül voltam ő meg 10
2013. nov. 27. 01:46
 2/36 anonim ***** válasza:
90%

Láttam én már a komplett családot. Testvérem nincs, unokatestvérem van. Én 20F ő 26N.

Egyszerűen közöttünk ez baromira nem tabu. Nemtom mi van abba ha látom meztelenül. Nem fogunk egymásnak ugrani, rokonok vagyunk.

2013. nov. 27. 01:47
 3/36 anonim ***** válasza:
70%
Szerencsére nem, az a gondolat kísértene életem végéig. Nem mintha csúnya lenne, vagy ilyesmi, de olyan aberrált dolog.
2013. nov. 27. 01:48
 4/36 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos lassan ott tartok, hogy minden egyes hozzátartozómat láttam már pucéran, és sajnos az összes kép beleégett a retinámba...
2013. nov. 27. 01:49
 5/36 anonim ***** válasza:
# 3 hogy sikerült megúszni?
2013. nov. 27. 02:12
 6/36 anonim ***** válasza:

Kb 14 éves korába egyszer véletlen, az ő hibájából :D

Ő lány, én fiú.

2013. nov. 27. 02:14
 7/36 anonim ***** válasza:
Èn minden testvéremet meg a szülwimet is, véletlen nem bezàrt ajtò miatt ...
2013. nov. 27. 05:56
 8/36 anonim ***** válasza:
67%

10 évig nudista strandon nyaraltunk szal igen :-)))

de a mai napig is előfordul

nálunk ez nem tabu téma

2013. nov. 27. 08:21
 9/36 anonim ***** válasza:
57%
Persze. Az egész családot. Nem volt ügy az ilyesmi, szóval simán.
2013. nov. 27. 08:36
 10/36 anonim ***** válasza:
82%

Persze. A nővéremet is láttam, meg a húgomat is.

A nővéremet csak ritkán ő nem nálunk lakott mert csak féltestvérem és apám volt feleségénél lakott, de gyakran jött ide.

A húgom az akit szinte minden nap látok meztelenül. Igaz nagyon szép csaj, folyton van aki hajt rá már nem győzöm elhajtani az udvarlóit főleg akiről tudom hogy a húgom sem kíváncsi rá. De a húgom az a nudista fajta szinte egész nap is képes meztelenül lenni, nem zavartatja magát mert igaz hogy fiú vagyok de mégis a testvérem így letojom de sokszor a barátnőm előtt is képes meztelen lenni ami azért kellemetlen mert amikor átjött a barátnőm legelőször hoztam ide és ugye ő egy idős a húgommal és volt hogy a húgom poénból megölelt meztelenül mert ő ilyen erre már immunis vagyok de akkor hát égtem, mert húgom sem tudta hogy hazahoztam egy lányt meg a csaj sem tudta hogy nekem picit bolond a tesóm :)

2013. nov. 27. 08:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!