Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti láttátok már a testvéreteke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti láttátok már a testvéreteket meztelenül?

Figyelt kérdés

Esetleg miközben fürdött/átöltözött, meglestétek-e?

És láttátok a nemiszervét?

Kort és nemet is írjatok, meg, hogy testvéretek milyen nemű és korú.

2013. nov. 27. 01:44
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
47%

Apukamat nem lattam. Anyukamat se amikor kicsi voltam.

Anyukam mostanaban pucerkodik neha, de inkabb az hogy poloban alszik vagy van otthon en meg rosszul vagyok ha valami olyat latok.

Hugommal is detto ez... a francnak nem lehet felvenni egy bugyit.

Nincs kedvem a felnott rokonaim gentialiait nezegetni...

Mondjuk amikor kicsik voltunk furodtunk egyutt unokatesomekkal, fiu-lany 4-en egy kadban.

Na meg 9 evesen en is allandoan pucerkodtam otthon de leszoktattak.

Azota mar csak ha egyedul vagy ha a baratommal vagyok otthon akkor vagyok csak meztelen. Rokonok elott nem.

2013. dec. 18. 16:01
 22/36 anonim ***** válasza:
15ös te valami szörnyen beteg ember vagy!Az ilyenek,mint te zaklatják évek múltán a lánytestvérüket és próbálják lefektetni az anyjukat.Szégyen!Sosem lesz normális barátnőd ezt most megmondom!
2013. dec. 28. 18:55
 23/36 kismutyesz_ ***** válasza:

Láttam az öcsémet, ő most 4 éves fiú.

Én 16/f

2013. dec. 28. 19:04
 24/36 anonim ***** válasza:

meztelenül nem :D

16/L

2013. dec. 28. 19:10
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk mindenki látott már mindenkit meztelenül a szűk családon belül (csak egy bátyám van + szülők). Például amikor valaki fürdik, simán bemegy a másik kezet mosni vagy ilyesmi. Nincs ebben semmi szégyellnivaló, ezért (is) család a család.

L/19

2013. dec. 28. 19:28
 26/36 anonim ***** válasza:
Miert ne lattam volna?
2014. jan. 5. 21:03
 27/36 anonim ***** válasza:

igen, a nővéremet is meg a húgomat is. A nővéremet is meg a húgomat is majdnem minden nap. Mindkettőt lesem :D És már mindenüket láttam

17f

2014. jan. 5. 21:09
 28/36 anonim ***** válasza:
Én is szoktam lesni a hugomat fürdés közben, csak sajnos nem minden nap. 23/f
2014. jan. 5. 22:57
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tök természetes hogy tesók látják egymást meztelenül. Egyáltalán nem izgat egymás látványa vagy ilyesmi de lelkiismerefurdalás nélkül szaladgálok csupaszon a lakásba.
2014. jan. 15. 02:39
 30/36 anonim ***** válasza:
2 fiú tesóm van +apu +anyu és én. Gyerek korunk óta soxor láttuk már egymást mesztelenül (pici a lakásunk és 1 fürdő van) de szerintem ez egyáltalán nem ciki. L
2014. márc. 11. 17:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!