Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legnagyobb megalázkodásod az Ex előtt? Vagy előttetek mi volt a legszánalmasabb amit az Exetek elkövetett?
Figyelt kérdés
Úgy olvasom mindenki követ el hibákat szakítás után, persze én is belefutottam, könyörgéssel.2020. febr. 28. 17:47
1/18 anonim válasza:
Az exedet miért írod nagy betűvel? Annyira szentként tisztelted?
2/18 anonim válasza:
Előttem flörtölt a legjobb barátja nőjével.
3/18 A kérdező kommentje:
1-es nem szent, de egy EMBER aki az életem része volt. Hát csak ennyi.
2020. febr. 28. 18:02
4/18 anonim válasza:
Istenem, nem értitek az 1-es kérdését XD
5/18 A kérdező kommentje:
Nem. Elmagyaráznád? Kevés a tapasztalatom ebben (szerencsére). De a kérdés nem erre irányult. Azért kössz.
2020. febr. 28. 18:15
6/18 anonim válasza:
Féltékenyennyé akart csak tenni
7/18 anonim válasza:
Több éves kapcsolat volt. Eleve is megalázó volt hogy mindig tömegben jött rá a féktékenységi roham és én lettem a sz@r akkor is ha 20 évvel idősebb nővel beszélgettem nőként... Arra is féltékeny volt. Nagyon sok ilyen eset után belefáradtam és megmondtam neki hogy nem zárhat el az emberektől. Erre fogta és le vette az összes pénzemet a számlámról és haza költözött (300 km-re töllem) majd felhívott hogy mi lenne ha ujra össze jönnénk és elmennék arra a helyre amit a kapcsolatunk elején kinéztem de az sosem volt elég fontos hogy el is mennyünk... Majd miután kérdőre vontam hogy hogy lehet valakinek ekkora bőr a pofáján..elkezdett rinyálni meg hisztizni majd bőgni hogy fogadjam vissza... És azét utálom ennyire mert évekre bezárt egy kalitkába és még az anyukámmal sem beszélhettem. És ő rángatott el az othonomtól messzire hogy utána ott hagyon pénz nélkűl egy idegen városban ahol még csak egy hete laktunk..ugy hogy az ottani embereketől is távol tartott nehogy bármelyikkel is össze barátkozhassak. És még sorolhatnám.
8/18 anonim válasza:
7-es ez nem semmi, igazi beteg állat! Amúgy honnan tudta a PIN kódod? Soha az életben senki nem tudta a PIN-em, nem is fogják! Alapvető, hogy néhány dolog mindenki elől szent.
9/18 anonim válasza:
Kérleltem, hogy ne hagyjon el, mert nem fog menni nélküle az élet.
10/18 A kérdező kommentje:
7-es borzasztó lehetett, egyre ijesztőbb, hogy ilyen beteg állatok vannak szabadon. Nagyon sajnálom, hogy ezt át kellett élned, köszönöm, hogy leírtad és remélem sikerül elfelejtened!
2020. febr. 28. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!