Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett vége az előző kapcsolatodnak? Mennyi idő után?
Az utolsó kapcsolatom, mielott megismertem a férjemet, 3 hónapig tartott. Azért ért véget, mert a pasi az elsó 3 hónapot "próbaidonek" tekintette, amibe én belementem, mert azt képzeltem, hogy oké, a 3 hónap alatt fokozatosan kiderul, mennyire illunk egymáshoz, kialakul a kapcsolat. Annak ellenere, hogy minden flottul alakult, 3 hónap után a srác kijelentette, hoyg most neki akkor kell 2-3 hét gondolkodási ido nélkulem, hogy eldontse, akkor is kellek e neki es hianyzok e, ha nem vagyunk egyutt. Mivel ezt totál megalázónak tartottam, kozoltem vele, hogy gondolkodhat felolem akarmeddig, de reszemrol vége.
Én mondjuk ha ez nincs, el tudtam volna komoly kapcsolatot kepzelni vele, tervezni vele, mert szerintem nagyon jol osszeilletunk.
Persze igy utólag egyáltalán nem bánom, rá 3 hónapra megismertem a férjemet, aki a legcsodálatosabb férj akit csak kivánhatnék. Kimondhatatlanul szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!