Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 20-25 év körüli nők! Ha vége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-25 év körüli nők! Ha vége egy kapcsolatodnak akkor mennyi idő után találsz más barátot?

Figyelt kérdés
Időnként van hogy belemész alkalmi szexbe, vagy szexkapcsolatba?
2019. dec. 27. 21:26
 1/8 anonim ***** válasza:
77%

Ha akarnék akkor kb 2 hét után már lenne kialakuló..

Én személy szerint nem vagyok az az egy éjszakás csaj, akkor sem ha épp vége lett a kapcsolatomnak, de barátnőkkel is inkább elmegyünk közösen bulizni, ott meg csóknál úgyse lesz több.

2019. dec. 27. 21:30
 2/8 anonim ***** válasza:
39%
hát aki csak úgy random ismeretlenekkel csókolózik buliban az olyan litty-lötty nőcske.
2019. dec. 27. 21:44
 3/8 anonim ***** válasza:
24%
1 hét után
2019. dec. 27. 22:11
 4/8 anonim ***** válasza:
74%

Találni könnyű lenne, de nyitott csak pár hónap elteltével tudok lenni egy új párkapcsolatra.

Barátság extrakkal jellegű volt 2. Mindkettő kapcsolatot szeretett volna, de én nem. Aztán ez lett belőle.

2019. dec. 27. 22:23
 5/8 anonim ***** válasza:
24%

Nekem volt, hogy 7 hónap után jött, volt hogy 2hét után egy régebbi ismerős összeszedte magát. Alkalmi nem volt soha, és nem is lesz

25N

2019. dec. 27. 22:29
 6/8 anonim ***** válasza:
82%

Másfél éve szakítottam az exemmel. Rendes kapcsolat nem volt, egy 6-7 hónapos nyüglődés volt. 1-2 alkalmi.

Közben meg beleszerettem valakibe, az is kicsit gátol az ismerkedésben.

2019. dec. 27. 22:35
 7/8 anonim ***** válasza:
66%

Jelentkező lenne egy csomó,de az már más hogy nem az én igényeimnek megfelelő így inkább maradok szingli hónapokig.

Igen bele megyek szexkapcsolatba ha olyan a pasi aki nekem megfelel és működhet ez vele.

2019. dec. 27. 22:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha akarnám szerintem kb már másnap lehetne ,és ez nem arcoskodás ,mert tudok olyan srácokat akik egyből ott lennének

Komoly kapcsolatba nem vetném magam rögtön ,de kavarásba simán szerintem ,ha más nem vigasztalódás miatt

2019. dec. 28. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!