Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-25 év körüli nők! Ha vége egy kapcsolatodnak akkor mennyi idő után találsz más barátot?
Ha akarnék akkor kb 2 hét után már lenne kialakuló..
Én személy szerint nem vagyok az az egy éjszakás csaj, akkor sem ha épp vége lett a kapcsolatomnak, de barátnőkkel is inkább elmegyünk közösen bulizni, ott meg csóknál úgyse lesz több.
Találni könnyű lenne, de nyitott csak pár hónap elteltével tudok lenni egy új párkapcsolatra.
Barátság extrakkal jellegű volt 2. Mindkettő kapcsolatot szeretett volna, de én nem. Aztán ez lett belőle.
Nekem volt, hogy 7 hónap után jött, volt hogy 2hét után egy régebbi ismerős összeszedte magát. Alkalmi nem volt soha, és nem is lesz
25N
Másfél éve szakítottam az exemmel. Rendes kapcsolat nem volt, egy 6-7 hónapos nyüglődés volt. 1-2 alkalmi.
Közben meg beleszerettem valakibe, az is kicsit gátol az ismerkedésben.
Jelentkező lenne egy csomó,de az már más hogy nem az én igényeimnek megfelelő így inkább maradok szingli hónapokig.
Igen bele megyek szexkapcsolatba ha olyan a pasi aki nekem megfelel és működhet ez vele.
Ha akarnám szerintem kb már másnap lehetne ,és ez nem arcoskodás ,mert tudok olyan srácokat akik egyből ott lennének
Komoly kapcsolatba nem vetném magam rögtön ,de kavarásba simán szerintem ,ha más nem vigasztalódás miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!