Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi baja lehet az ilyen embernek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi baja lehet az ilyen embernek?

Figyelt kérdés
Az exem szakított velem, mert azt mondta, hogy már nem szerelmes és csak barátként néz rám. Legyünk barátok. Ebbe nem mentem bele mondtam neki, hogy idő kell, ma voltam nála a cuccaimért és nagyon durva volt. Folyamatosan sír és azt hajtogatta, hogy elege van mindenből és nem bírja tovább, de nem tudja, hogy mi baja van pontosan. Azt mondja csak, hogy minden, de azt is, hogy nem a szakítás készítette ki. A legnagyobb problémája a munkahelye volt a kapcsolatunk alatt, váltani akar, mert több fizetést szeretne, de így is megél, nincs az ehalal küszöbén, most se keres rosszul. Meg nem szereti és unja már amit csinál így elkezdett egy tanfolyamot is. De más baja nem volt, bár eléggé labilis személyiség. Kicsit narcisztikus vonasai voltak a kapcsolatunkba. De most ez mi? Azt mondta, hogy már nincs szuksege rám, így biztos nem a szakítást bánta meg. Kicsit aggódok is miatta, hiába vége, mégiscsak a barátnőm volt és még nem múlt el a szeretet
2020. febr. 19. 00:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha voltak ilyen vonásai, akkor lehet nincs még meg az új áldozata és fél hogy egyedül marad, vagy hogy téged nem tud többé kukának használni. A női nárcok általában borderline-ok és kicsit eltérnek a férfiaktól, vágynak a szoros kötelékre, de ha megvalósul, akkor idegennek érzik és menekülnének. Ha elmenekültek, akkor rájuk tör a magány és az üresség érzése, ezért megint valakit akarnak magukhoz, ezért van az hogy nem engedik el a korábbi áldozatokat és játékbabaként előszedik őket ha valamire szükségük van.

Viszont ahhoz képest úgy tűnik jól viseled, nem tett tönkre, ami azért arra következtet hogy másról lehet szó. A lényeg hogy szakítani akart és vége, most lehet szimplán nincs még más a képben (vagy aki volt az pattintotta őt) és így jön ki rajta. Lehet csak azt akarta hogy sajnáld vagy akármi, nem számít. Már nem a te dolgod mit csinál innentől.

2020. febr. 19. 01:11
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ! Sajnos ez már sokadik szakítása volt kb mindig ezzel az indokkal, majd rajott, hogy amúgy mégis szeret és ez ment egy éven keresztül. Most is fáj, de ennyi idő alatt annyira elegem lett, hogy már csak egyszer szeretnék túllenni rajta. Nem lennék már vele többet.

Viszont ez a szakítás részéről is nagyon más, mint a többi, talált magának elfoglaltságot, nem az megy mint korábban, hogy ennek ellenére ragaszkodik ahhoz, hogy mindig együtt legyünk. Viszont sose láttam még ennyire kiborulva se. Annyira nem vagyok túl rajta, hogy ne érdekeljen, hogy mi ez. Hogy mi volt az, ami köztünk volt...mert sajnos most úgy érzem, hogy csak azt szerette, amit kapott tőlem és nem engem. De ő szerintem nem tudja, hogy mar nem tudná elvenni tőlem. Mert mindig visszamentem hozzá.

2020. febr. 19. 01:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Te csak pótlék voltál az életében, akire támaszkodott. Most nincs pótlék, így ő is sz... rul érzi magát. Erről van szó szerintem. Nem kell bedőlni neki!
2020. febr. 22. 12:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Jobb lesz neked nélküle. Szeresd magad annyira, hogy ne dőlj be ennek a tilitolinak.
2020. febr. 22. 12:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is ilyen voltam régebben és saját tapasztalatból mondom neked..örülj.

Az az ember aki labilis..nem szereti magát sosem lesz képes mást teljesen önzetlenül szeretni. Elhiszem hogy most ez neked nagyon rosszul esett és klisé..de nem a te hibád ne okold magad. Menj el edzeni, tölts több időt a barátaiddal, dobj be egy sört, fuss egy kört a Margit szigeten. Bármit de nem segít neked rövidtávon ha sokat vagy vele.

Amikor én ilyen voltam a párommal ő is okolta magát én meg azt se tudtam mi történik. Bántottam ezzel másokat mert el voltam foglalva a saját világommal.

Az Isten nem ver bottal én pedig megkaptam a saját pofonaimat, azóta egy szeretetteljes kiegyensúlyozott kapcsolatban vagyok ami 1 éve tart és sikerült felépülnöm emberileg.

Mindenkinek más a fejlődési ideje emberileg, személyiyégileg de saját tanács..jobb neked ha te nem szivatod meg magad azzal hogy más téged bántva érik felnőtté.

2020. febr. 22. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!