Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ablak alatti szerenádozásból lehet-e bármi baja az embernek?
Figyelt kérdés
Úgy értem szomszédok stb. Holnap készülök szerenádozni, és nem tudom mire számítsak. Ja, és meglepetés lesz.2017. ápr. 6. 22:11
1/19 anonim válasza:
Hát, ha vadászpuskával rád lőnek akkor lehet belőle bajod.
3/19 anonim válasza:
Meglepi lesz" -,hogy meglepődnek a szomszédok....
5/19 anonim válasza:
Ha 8-ik emeleti ablak akkor tényleg meglepetés lesz:)
6/19 anonim válasza:
A szomszédok azt hiszik, nekik szól. :) Amúgy engem nőként zavarna. Illetve nem derült ki, hogy jártok-e, vagy csak odamész zavarni.
7/19 anonim válasza:
Csak ha valami keménykötésű pasit felkelted a legszebb álmából ne ne csodálkozz, ha a sörösüveggel megdobál. Csak óvatosan! :)
8/19 anonim válasza:
Én valamikor elötte a közvetlenül ott lakóknak szólnék. Szépen bekopognék és szíves türelmeket kérném. Ha 20x mondanám el, akkor 20x.
9/19 anonim válasza:
megdobálnak tojással. egyébként elég gáz ötlet, én rendesen szégyellném magam ha valaki az ablakom alá jönne vinnyogni.. inkább vigyél egy csokor virágot meg csokit, annak örül is az ember.
10/19 anonim válasza:
Anyukád azért tárazzon be ásványvízből ha netán csuklana...
Remélem a" csalogányra lehet nézni de rád nem"....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!