Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az ablak alatti szerenádozásbó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ablak alatti szerenádozásból lehet-e bármi baja az embernek?

Figyelt kérdés
Úgy értem szomszédok stb. Holnap készülök szerenádozni, és nem tudom mire számítsak. Ja, és meglepetés lesz.

2017. ápr. 6. 22:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Igen, rád repülhet egy "bagolyköpet".
2017. ápr. 6. 23:07
 12/19 anonim ***** válasza:

Ha még csak párszor randiztatok, javaslom, ne szerenádozz.

33F

2017. ápr. 6. 23:15
 13/19 anonim ***** válasza:
nyakadba öntenék egy vödör vizet
2017. ápr. 7. 00:03
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha szomszéd lennék akkor csak nevetnék, viszont ha én lennék az adott lány, akkor nagyon kínban érzeném magam, és vagy csak kiszólnék, de sokkal inkább kirohannék hogy azonnal fejezd be...
2017. ápr. 7. 00:40
 15/19 anonim ***** válasza:
Hát, látom kaptál itt hideget-mele... ja nem, csak hideget. Nem tudom, én szomszédként se halnék bele egy ilyenbe, kb. megállapítanám, hogy valaki szerelmes jaj de jó, ha jó hangja van, és jó a dal, akkor meg szépen elaludnék rá. Ennyi.
2017. ápr. 7. 05:05
 16/19 anonim ***** válasza:
33%
Csak bajod lehet belőle. Ma már egy lány sem díjazza a romantikát. Még ha amúgy tetszenél is neki, akkor is valószínűleg elriasztanád egy ilyennel.
2017. ápr. 7. 07:50
 17/19 anonim ***** válasza:
Én egyszer nagyon régen, némi alkohollal megspékelve csináltam meglepi- szerenádot. Meg is lepődtem, amikor a csaj apja lappáttal a kezében hajtott el:-)...szóvsl csak óvatosan...
2017. ápr. 7. 08:38
 18/19 anonim ***** válasza:
Bird ki majusig es allits majusfat a lanynak.Ha mar...
2017. ápr. 7. 17:42
 19/19 anonim ***** válasza:

A romantikát díjazzuk, de nem derült ki semmi a kérdezőről. Ismerek olyat,aki nőnapon szerenádozott nyilvánosan a barátnőjének, de ő a Zeneakadémiára jár, és jó hangja van, és napközben csinálta, nem reggel 6kor, nem este 8-kor, nem olyan helyen, ahol felébred a szomszéd baba stb. (nyilvános téren). És ők már 2 éve jártak. A pasi tudta, hogy a lány díjazza. de kérdezőről azt se tudjuk, tud-e rendesen énekelni, hogy mit akar énekelni (az én ismerősöm operát énekelt, nem Iron Maident), hogy a lánnyal járnak-e, vagy csak neki tetszik. Utóbbi esetben az rohadt ciki lesz a lánynak, mert a srác max nem megy arra többet, de a lánynak még hetekig emlegetik majd a szomszédok, hogy neked énekelt az a hamiskás srác, miattad ébredt fel a baba stb. Én ilyet nem csinálnék, és én kellemetlenül érezném magam, számomra azt sugallnád, hogy nem tudsz belehelyezkedni a másik helyzetébe.

24/N

2017. ápr. 9. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!