Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ablak alatti szerenádozásból lehet-e bármi baja az embernek?
Ha még csak párszor randiztatok, javaslom, ne szerenádozz.
33F
A romantikát díjazzuk, de nem derült ki semmi a kérdezőről. Ismerek olyat,aki nőnapon szerenádozott nyilvánosan a barátnőjének, de ő a Zeneakadémiára jár, és jó hangja van, és napközben csinálta, nem reggel 6kor, nem este 8-kor, nem olyan helyen, ahol felébred a szomszéd baba stb. (nyilvános téren). És ők már 2 éve jártak. A pasi tudta, hogy a lány díjazza. de kérdezőről azt se tudjuk, tud-e rendesen énekelni, hogy mit akar énekelni (az én ismerősöm operát énekelt, nem Iron Maident), hogy a lánnyal járnak-e, vagy csak neki tetszik. Utóbbi esetben az rohadt ciki lesz a lánynak, mert a srác max nem megy arra többet, de a lánynak még hetekig emlegetik majd a szomszédok, hogy neked énekelt az a hamiskás srác, miattad ébredt fel a baba stb. Én ilyet nem csinálnék, és én kellemetlenül érezném magam, számomra azt sugallnád, hogy nem tudsz belehelyezkedni a másik helyzetébe.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!