Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha első randin mentek haza a párotokkal és a buszmegállóban lefékez egy fekete BMW 7es, ablak leereszt és elkezdik oltogatni a barátnődet?
Megtörtént eset, de sajnos akivel ez történt nem megfelelően reagálta le.(Nem velem történt, ismerősömmel).
Este álltak a buszmegállóban mikor egy fekete Bmw lefékezett mellettük.
A kocsiban 4 akkora ember ült, hogy az állatkerti gorillák elszégyellték volna magukat, ha élőben meglátják őket.
A lányt elkezdik oltogatni a szokásos szöveggel, de jól összeraktak, belőled aztán nem sporólták az anyagot, és így tovább, majd megkérdezték tőle, hogy talán ez a pasid?
Erre a srác aki vele volt úgy össze tojta magát, hogy elfutott, és vissza sem mert nézni.
Messziről hallotta hogy a kocsi nemsokára elindult, de nem volt mersze visszamenni.
A csaj csak annyi sms-t küldött hogy kösz szépen, látom rád mindig lehet számítani.
Soha többet ne keress!
Srácok, nők, ti egy ilyen esetben mit csináltatok volna?
Én az ilyeneken átnézek egyszerűen.
De egyébként az én párom megvédett volna már az első randinkon is, még ha alulmarad is.
Ha meg bunyóra kerülne a sor én sem futnék el, hanem kiállnék a párom mellett, hiába vagyok nőből.
Ilyen oltogatást már sokszor láttam, főleg borsodban szabolcsban csinálják akinek van egy kicsit komolyabb kocsija.
Azt nem értem, aki így viselkedik,annak nem tanítottak illemtant, vagy nem veszi észre magát, hogy rajta kívül senki nem kiváncsi erre a süket szövegre?
És ha elmegy, úgyis kiröhögik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!