Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tennétek ha első randin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha első randin mentek haza a párotokkal és a buszmegállóban lefékez egy fekete BMW 7es, ablak leereszt és elkezdik oltogatni a barátnődet?

Figyelt kérdés

Megtörtént eset, de sajnos akivel ez történt nem megfelelően reagálta le.(Nem velem történt, ismerősömmel).

Este álltak a buszmegállóban mikor egy fekete Bmw lefékezett mellettük.

A kocsiban 4 akkora ember ült, hogy az állatkerti gorillák elszégyellték volna magukat, ha élőben meglátják őket.

A lányt elkezdik oltogatni a szokásos szöveggel, de jól összeraktak, belőled aztán nem sporólták az anyagot, és így tovább, majd megkérdezték tőle, hogy talán ez a pasid?

Erre a srác aki vele volt úgy össze tojta magát, hogy elfutott, és vissza sem mert nézni.

Messziről hallotta hogy a kocsi nemsokára elindult, de nem volt mersze visszamenni.

A csaj csak annyi sms-t küldött hogy kösz szépen, látom rád mindig lehet számítani.

Soha többet ne keress!

Srácok, nők, ti egy ilyen esetben mit csináltatok volna?

#városiéletrejtelmei
2017. márc. 30. 22:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Felvennék egy szép nagy követ, és mondanám a lánynak hívjon mentőt 4 sérültnek. Az első kiszállót ledobom a francba aztán futás :D
2017. márc. 31. 02:27
 12/14 anonim ***** válasza:
44%

Nőként engem nem kellene félteni ilyen helyzetben, kiállok én magamért, de azért azt akkor sem nézném jó szemmel, ha a párom elfutna. Mondjuk nyilvánvalóan ezek a balhét keresik, szóval csak nekik kedvezel, ha visszaszólsz/verekedni kezdesz, de azért úgy ingert éreznék rá, hogy elővegyem a kulcsom, és végigkarcoljam a kocsi fényezését :D

Amúgy, nőként nekem van egy nagyon jól bevált pillantásom (igen, csak a "nézésem") a hozzájuk hasonló cigányokhoz. Eddig minden ilyen hasonló esetnél úgy néztem rájuk, hogy gyorsan el is szégyellték magukat és továbbmentek :D

2017. márc. 31. 07:12
 13/14 anonim ***** válasza:
76%

Engem 10 éves koromtól kezdve kb 18 éves koromig ehhez hasonló módon zaklattak, mert csúnya lány voltam. Hidd el, a legegyszerűbb, ha nem reagálsz. Ők direkt azt várják, hogy mondj valamit, hogy idegesítsd fel magad, de ha nem reagálsz, akkor nem tudják, hogy folytatni. És ezeknek általában a szája nagy, nekem a legdurvább esetem az volt, hogy a villamoson két nagyobb fiú megütött, miközben röhögtek, hogy "nézd milyen csúnya", és vérzett a szám, de ők különösen suttyók lehettek. A legtöbb ember csak röhög a saját ostobaságán, aztán tovább áll. Ja és azt ugye mondanom se kell, hogy amikor nálam három fejjel nagyobb emberek kötöttek belém és ütöttek meg kb 14 évesen, nyilvánvalóan senki nem segített, úgyhogy jobb megtanulni, hogy nem számíthatsz az égvilágon senkire.

Egyébként azóta én elkezdtem küzdősportokat űzni és súlyzós edzéseket végezni, ha most kéne verekednem, valószínűleg könnyebben boldogulnék, de most is úgy gondolom, hogy a legegyszerűbb, ha úgy teszel, mintha nem is hallanád.

25L

2017. márc. 31. 09:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Felírnám a rendszámot és rendőrt hívnék.
2017. ápr. 6. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!