Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hete szakítottunk a barátommal és ma megtudtam hogy kisbabának lesz mit csináljak? Én nem akarom egyedül nevelni
Én egy ilyen helyzetben elvetetném.
Nem tudnam elviselni hogy azért van velem mert terhes vagyok.
Ha meg egyedül lennék terhesen, honnan lenne pénzem? Szülés után miből vennem meg a szükséges dolgokat?
Majd ő adja nekem a pénzt és cserébe nem szóljatok egy rossz szót sem? Naná!!!!
Torz családképpel felnőtt gyerekek is felnőttek és értek el sikereket, alkottak maradandót, stb. Akinek nem torz a családképe, annak van más dilije, mert senki se tökéletes. Csak ezért kinyírni elég butaság. Én is véletlen születtem, torz lett a családképem, de egyre sikeresebb vagyok.
Amúgy sem úgy megy az, kedves abortuszimádók, hogy vesd el. Annak még több negatív következménye lehet, trauma, ami aztán jobban hátráltatja valakinek az életét, mint a torz családkép.
Kérdező, ha meg már összejött a gyerek, próbáljátok együtt felnevelni. Ha meg ő nem akarja, akkor egyedül. Sok gyereket neveltek fel egyedül és nem halt bele, én sem.
Nagyon sokan maradtak együtt a gyerek "miatt", és nagyon sok kapcsolat jól működik azóta is.
Az nem mondható rossz tulajdonságának, hogy sokat dolgozik.
A baba majd téged is eléggé le fog foglalni és valószínű, hogy több szabadidőre vagyik a jövőben a családjával.
Mihamarabb vetesd el, amíg még nem szenved.
Nem vagytok még készen egy gyerekre. Nem tudod a megfelelő neveléat biztosítani neki, még messze vagy attól az érettségtől.
Próbáljatok meg beszélni erről, de ismétlem mihamarabb vetesd el.
Amúgy a világ nem így működik, hogy 'nem foglalkozik velem, untam ezért szakítottunk', meg 'megváltozna a baba miatt?'. A világ nagyon nem így működik. Párkapcsoalt terén még kamaszka vagy, NE VÁLLALJ GYEREKET a következő MINIMUM 6 év során. Ezek az írások, meg amit a védekezésről írtál... Még kicsi vagy, tanuld magad és a világot, amiben élsz, különben mit adnál tovább egy gyereknek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!