Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy vészelhetném át a szakítá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vészelhetném át a szakítás utáni magányt?

Figyelt kérdés
3 évet voltunk együtt,ő volt a párom,és egyben a legjobb barátom. Most szakítottunk tegnap,és amikor barátokkal,haverokkal vagyok,akkor egész jól vagyok,elviselhető az egész,de mikor hazajövök a nagy csendre,akkor minden újra előtör. Tudnátok pár tanácsot írni,hogy átvészeljem ezt az időszakot? Elsősorban arra az időre kell tanács,mikor egyedül vagyok itthon,mert akkor mindig úgy érzem,hogy nem bírom ki. Előre is köszönöm
2020. febr. 7. 17:16
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Véleményem szerint ne menekülj a magány elől. Gondolkodj a kapcsolaton, gyászold meg, vond le a tanulságot. A magány elől való menekülés - véleményem szerint - nem segíti a kapcsolat lelki lezárását, feldolgozását.
2020. febr. 7. 17:28
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Otthonra is keresnek az emberek tevékenységeket.

pl sütögess főzőcskézz, valamennyit otthon is lehet edzeni, fejleszd magad, ott az internet a tv, kezdj el olvasni, ha kertes házban élsz akkor lassan már ki is mehetsz kertészkedni.

vagy menj el vásárolgatni, fodrász, szolárium , kozmetikus

2020. febr. 7. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!