Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Kötelező utálni az exet, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kötelező utálni az exet, ha szakított?

Figyelt kérdés

Miért gondolja mindenki ezt, hogy szakítás után vagy utálni kell a felet aki szakított, vagy minden kapcsolatot megszakítani, vagy ellene fordítani mindenkit?

Mi másfél év után váltunk szét, tulajdonképpen ő szakított, azt hittem beledöglök mert én szerettem őt az utolsó percekig. De eltelt két hónap a szakítás óta és azt kezdem érezni jól döntött. Én kapcsolatfüggő, ragaszkodó lány vagyok, aki a nyakig érő sz*rban is mellette maradt volna, pedig valóban nem működött már hónapok óta a kapcsolat, nonstop veszekedtünk vagy problémákat beszéltünk meg.

Mégis a kicsit viharos kapcsolat után azt érzem tudnánk barátok maradni. Elvégre nem csalt meg, nem bántott soha, jó embernek tartom őt és bízom abban, hogy valamikor képesek leszünk barátok lenni újra.

Szakítás óta amúgy nem találkoztunk, megbeszéltük, hogy felváltva járunk le kocsmázni (közös baráti társaságunk van), többnyire én megyek péntekenként, ő szombatonként. Facebookon néha beszélgetünk.

Fáj még amúgy, sokszor eszembejut és sokszor szorít is a mellkasom ha arra gondolok meglehetett volna ezt előzni. Én is sokat hibáztam, ő is.

Szerintetek ha nem is most, de később majd tudunk barátok lenni? Vagy legalább normális, jó viszonyban maradni?

Újrakezdeni semmiképp nem akarom vele, ha térden állva könyörögne se, de ezzel ő is így van. Tényleg kicsináltuk egymást lelkileg, plusz én bízni sem tudnék benne újra.

én 21L, ő 22F.

2020. febr. 2. 11:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

En is sokszor hittem ezt mindaddig mig az exszekkel nem beszéltem. Utàlnak gyülölnek inkabb a negativ emlékeket erösitik magukban az emberek hiaba mondják hogy az idö mindent megszepit.

Amig én büszke vagyok az exemre es jokat kivanok neki mindig kiderül hogy ö ugyanakkor vagy szidnak vagy bennük van egy halom VÉLT sèrelem amikor bolhabol csinalnak elefantot

En ugy vagyok vele ha bírna a màsik valahol vége se lett volna.

2020. febr. 2. 11:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem kötelezö utalni persze az exeket de jellemzö hogy bagatell baromsag miatt utálnak.

Egyik exem kb 5 ev mulva akivel jokat beszelgettem lelki tarsak voltunk 5 ev mulva is amikor ramtalalt egyszercsak hozzavagja total dühvel hogy anno en hisztiztem amikor reggelit hozott be milyen szemét voltam.

Es komoly ezen dühöng 5 év mulva szakitas utan.

Nah szoval exekkel legyen joban az ember...

elsö voltam

2020. febr. 2. 12:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
*hozzam vagja
2020. febr. 2. 12:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kötelező utálni, de jóban lenni sem kötelező vele, meg eljátszani, hogy mekkora barátok vagytok. Nekem exeim ezt tolták általában, na onnantól nem kaptak választ az üzeneteikre. 😂 A szememben nem normális dolog azzal bratyizni, akivel korábban egy sokkal intimebv viszony állt fenn. De majd ha előbb nem, az új kapcsolatodban meglátod, hogy miért van az exnek meg a maga helye, messze a barátok és a közeli ismerősök halmazától, ott, ahol csak köszönsz neki.
2020. febr. 2. 12:15
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem kötelező, csak az én exemről pl. kiderült, hogy baromira nem olyan, mint amilyennek a kapcsolat alatt mutatta magát, és most is hazudozik nekem össze-vissza. Ezek után szeretné, hogy legyünk barátok, de a történtektől függetlenül nekem barátnak sem kell olyan ember, akinek ilyen a személyisége.

A másik exemnél meg tudtam, hogy nem lehetünk barátok, mert ő úgyis többet akart még mindig, én meg már a fél kapcsolat után nem éreztem iránta semmit, szóval tudtam, hogy mire megy ki a játék.

A harmadiknál én voltam túl csalódott, mert vissza akartam kapni, erre ő meg eljegyzett valakit, és mondtam, hogy köszi, de nem akarok ott lenni az esküvőn és hallani sem akarok rólad meg arról, hogy hogy alakul az új kapcsolatod.

Persze ettől függetlenül elképzelhető, hogy valakik barátok tudnak maradni. Viszont pl. az én esetemben, ha csak olyanokat találok, akiknek a kapcsolathoz sincs meg a kellő érettségük, akkor ahhoz sem lesz, hogy a szakításból is vállalják a felelősség rájuk eső részét, és tanuljanak belőle, változtassanak azon, ami idáig vezetett már csak saját maguk miatt is. A valódi problémák pedig itt kezdődnek, akármilyen jellegű kapcsolatot akar valaki a másiktól.

2020. febr. 2. 12:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert az emberek legtöbbje nem úgy lép ki egy kapcsolatbol ahogy, pl megcsalas osszezordules vagy egyéb kellemetlen dolgok. Amik ami szakítás után gyulemlik egy gerjed az emberben ha nem volt kibeszelve a dolog így ez az emberben megmarad. Vagy a másik véglet amikor is jóban maradnak (az egyik fél akart csak szakítani) és utána is össze járnak vagy szexelni vagy csak úgy, de ott azért nem annyira egészséges a kapcsolat mert az egyik többet akar a másik szexet és hát elég ingovany az egész.
2020. febr. 2. 12:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem kötelező, de én például a legutóbbit mindig egy hazug, jellemtelen senkiházinak fogom tartani. Megvan rá minden okom.
2020. febr. 2. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!