Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ti mit tennétek ha az exetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek ha az exetek visszakérné a pénzt amit adott nektek néha-néha?

Figyelt kérdés
2 hete szakítottunk és megkérdezte tőlem h vissza tudom e adni amit anno nekem adott párszor kölcsön szimplán szeretetből mert nálam pont nem volt vagy ilyesmi? mindketten dolgoztunk persze. Csak számomra undorító hogy egy kapcsolat után visszakéri. Én is költöttem rá azért

2020. jan. 29. 18:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
84%
Ilyen esetben csak azért is visszaadnám, aztán legyen boldog.
2020. jan. 30. 12:48
 12/18 A kérdező kommentje:
En is ugyanúgy költöttem rá szóval...
2020. jan. 30. 14:51
 13/18 anonim ***** válasza:
84%
Az más, hogy költesz rá, meghívod valamire, meg más az mikor konkrètan pènzzel kisegít, kölcsön ad. Azt illik visszaadni.
2020. jan. 31. 09:16
 14/18 anonim ***** válasza:
79%
Ja ès az ilyen kölcsön pènzeket már a kapcsolat alatt illett volna vissza adnod, gondolom már akkor is ba..ta a csőrèt, hogy eszedbe se jut, ő meg kínosnak èrezte visszakèrni. Szakított, így már nem.
2020. jan. 31. 09:22
 15/18 A kérdező kommentje:
De könyörgöm akivel együtt vagyok nem várom el hogy vissza adja nekem. Különben is többet költöttem rá illetve sokba került nekem is ő. De lezárult ez. Nem értem ezt hogy miért várják el és még hozzá pofátlanul. Volt amit közösen vettünk és mégis nála maradt.
2020. jan. 31. 12:28
 16/18 anonim ***** válasza:
65%
Dehogy kérném, lesülne a bőr a képemről..
2020. jan. 31. 16:04
 17/18 anonim ***** válasza:
85%

Bár én soha nem vàltam el rosszul az exeimtől, mindig felajánlottam nekik, hogy visszafizetem (kaja meghívás, ajándék), ha kérik. Bár a kapcsolataimban mindig az “egyszer én-egyszer te” rendszer volt. Soha nem kértek vissza egy fillért sem.

És így kölcsön én sem kértem tőlük.

Akkor mondjuk inkàbb nem ettem ott. Vagy akkor pont ő hívott meg, kövinek pedig én.

Meg most 30 ezer az nem olyan sok pénz... és nyilván szeretetből adta, de ha KÖLCSÖN (az én felfogásom szerint), akkor az azt jelenti, hogy várja vissza... szóval teljesen jogtalan a felháborodásod.

26/N

2020. febr. 1. 17:32
 18/18 anonim ***** válasza:
29%

Én ezek után visszafizetném, az ilyen fillérb*szást nem szeretem és legalább még egy indok lenne, hogy utána soha többet ne akarjam az életemben látni. Ha nem komoly összegről van szó... akkor ez röhejes és fillérb*szás az én szememben.

31n

2020. febr. 1. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!