Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ha az exetek visszakérné a pénzt amit adott nektek néha-néha?

Bár én soha nem vàltam el rosszul az exeimtől, mindig felajánlottam nekik, hogy visszafizetem (kaja meghívás, ajándék), ha kérik. Bár a kapcsolataimban mindig az “egyszer én-egyszer te” rendszer volt. Soha nem kértek vissza egy fillért sem.
És így kölcsön én sem kértem tőlük.
Akkor mondjuk inkàbb nem ettem ott. Vagy akkor pont ő hívott meg, kövinek pedig én.
Meg most 30 ezer az nem olyan sok pénz... és nyilván szeretetből adta, de ha KÖLCSÖN (az én felfogásom szerint), akkor az azt jelenti, hogy várja vissza... szóval teljesen jogtalan a felháborodásod.
26/N

Én ezek után visszafizetném, az ilyen fillérb*szást nem szeretem és legalább még egy indok lenne, hogy utána soha többet ne akarjam az életemben látni. Ha nem komoly összegről van szó... akkor ez röhejes és fillérb*szás az én szememben.
31n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!