Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Veletek volt már olyan hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek volt már olyan hogy szakítás után az exetek pár nappal/héttel már újabb "hatalmas szerelembe" esett egy másikkal férfival/nővel?

Figyelt kérdés
Nekem ezek mindig elég érdekesek, egyben gyanúsak. Augusztus közepén szakítottunk, szeptember elején már ott volt neki a másik kan, akibe fülig szerelmes volt... Nagyon érdekes hogy milyen hamar lépnek tovább, főleg a nők.
2019. okt. 27. 20:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt. Elég rosszul érintett.
2019. okt. 27. 20:09
 2/8 anonim ***** válasza:
32%

Volt. Márc.ban szakítottunk az exemmel (én voltam a hibás, mert félreléptem), állítólag egy világ omlott össze benne.

Azonnal összejött egy kiscsajjal, akit azonnal teherbe ejtett, majd a gyerek megszületése után 1 évvel megint gyerekük lett.

Nem az én dolgom véleményt alkotnom róluk, de 2 év alatt összedobni 2 gyereket 2 vadidegennek... hát... nem tudom...

2019. okt. 27. 20:31
 3/8 anonim ***** válasza:
58%
Volt. Azota megvaltozott a vilagnezetem, a 7 milliard emberrol, az egesz Foldrol, a nappalokrol es ejszakakrol, az allatok viselkedeserol, mindenrol. Ez volt az egyik nagy merfoldko az eletemben, kb akkora mint a szuletes es a halal. Meglattam hogy igen, ilyen van, eeees nem csak massal tortenik meg! :D
2019. okt. 27. 20:58
 4/8 anonim ***** válasza:
85%

"Nagyon érdekes hogy milyen hamar lépnek tovább, főleg a nők."

Az én exemnek (pasi) már a szakítás előtt megvolt az új nője.

2019. okt. 27. 21:18
 5/8 anonim ***** válasza:
73%
Nyertem. Nekem szakitás előtt esett szerelembe. És nekem csak annyit közölt hogy bocs pasim van.
2019. okt. 27. 21:21
 6/8 anonim ***** válasza:
73%

Volt igen. Szakított velem normálisan, nem váltunk el haragban. Közben ilyeneket mondott magától, rá sem kérdeztem: "Nem arról van szó,hogy lenne más. Nekem most egy párkapcsolat nem megy."

Erre pár hét, és mit látok...:D Hogy fülig szerelmes, és villám gyorsan össze is költöztek.

Valószínű,hogy a kapcsolatunk alatt neki már alakult az újal a dolog. Ha korrekten elmondja,hogy ez van, ez a helyet, azt sokkal jobban elviseltem volna, mert legalább őszinte.

2019. okt. 27. 21:32
 7/8 anonim ***** válasza:
De hiszen augusztus már elmúlt. El kell felejteni.Rengeteg jó nő van! Biztos találsz nála szebbet, jobbat, különlegesebbet! Fel a fejjel! 😉
2019. okt. 28. 06:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Volt, igen. Kb mintha ezt a kérdést én írtam volna ki... :)
2019. okt. 28. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!