Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek volt már olyan hogy szakítás után az exetek pár nappal/héttel már újabb "hatalmas szerelembe" esett egy másikkal férfival/nővel?
Volt. Márc.ban szakítottunk az exemmel (én voltam a hibás, mert félreléptem), állítólag egy világ omlott össze benne.
Azonnal összejött egy kiscsajjal, akit azonnal teherbe ejtett, majd a gyerek megszületése után 1 évvel megint gyerekük lett.
Nem az én dolgom véleményt alkotnom róluk, de 2 év alatt összedobni 2 gyereket 2 vadidegennek... hát... nem tudom...
"Nagyon érdekes hogy milyen hamar lépnek tovább, főleg a nők."
Az én exemnek (pasi) már a szakítás előtt megvolt az új nője.
Volt igen. Szakított velem normálisan, nem váltunk el haragban. Közben ilyeneket mondott magától, rá sem kérdeztem: "Nem arról van szó,hogy lenne más. Nekem most egy párkapcsolat nem megy."
Erre pár hét, és mit látok...:D Hogy fülig szerelmes, és villám gyorsan össze is költöztek.
Valószínű,hogy a kapcsolatunk alatt neki már alakult az újal a dolog. Ha korrekten elmondja,hogy ez van, ez a helyet, azt sokkal jobban elviseltem volna, mert legalább őszinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!