Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ti mit tennétek ha az exetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek ha az exetek visszakérné a pénzt amit adott nektek néha-néha?

Figyelt kérdés
2 hete szakítottunk és megkérdezte tőlem h vissza tudom e adni amit anno nekem adott párszor kölcsön szimplán szeretetből mert nálam pont nem volt vagy ilyesmi? mindketten dolgoztunk persze. Csak számomra undorító hogy egy kapcsolat után visszakéri. Én is költöttem rá azért

2020. jan. 29. 18:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
94%

Hát, ha megbeszéltétek, hogy azt a pénzt kölcsönadja, akkor miért ne kérhetné vissza? Az első dolgom lenne rendezni az adósságomat felé...

Ha nem kölcsön volt, hanem meghívott erre-arra, és közben te is meghívtad erre-arra, akkor nem tennék semmit.

2020. jan. 29. 18:44
 2/18 anonim ***** válasza:
93%
Hehe, sok sikert hozzá. Azt a pénzt adták, ami le van papirozva. :)))
2020. jan. 29. 18:48
 3/18 anonim ***** válasza:
93%
Ha kölcsönkérek valakitől, akkor azt haladéktalanul rendezem, tehát nem kerülök ilyen szituációba. Ha azt kéri vissza, amit ajándékra vagy közös programra költött, akkor képen röhögöm a szarrágása miatt. Ha erőlteti, akkor megmondom neki, hogy rendben, de akkor pontosan számoljuk ki az én költségeimet is, mert olyan még nem volt az életem során, hogy ez ne lenne egyensúlyban.
2020. jan. 29. 18:53
 4/18 anonim ***** válasza:
76%
Hát, megsértődnék. Szerintem így járt. Késő bánat:D De egyébként még szóval megmondanám talán, hogy akkor ez a legjobb döntésnek tűnt neki a számomra ajándékra , vagy bármi okból rám költeni; és most már nem is tudjátok visszacsinálni, ami volt, elmúlt; az időt nem lehet visszapörgetni, nem számoltátok össze, hogy ki kire mikor mennyit költött. Nekem az egyébként, hogy visszakérné, azt jelentené, hogy nem is szeretett sosem. Csak valakinek "tartott" , akire költeni kell, meg 'jó az ágyban'. Kicsit ilyen "Van képe visszakérni???!" -érzésem támadt ennek a kérdésnek a láttán. Akkor szóval nem is szeretett igazán, hogyha már megtagadja önmagát, és az már nem is jelent neki semmit, amikor régen költött rád -mert elvileg szeretett volna(téged),vagy valami. Vagy, ponthogy jelent neki valamit, merthogy vissza akarja kérni, el akart számoltatni. De pl ha egy kapcsolatban lesz egy gyerek, ozt időközben megromlik a kapcsolat, akkor a gyereket már mondjuk pl nem lehet visszacsinálni. Az a múlt már, engedje el, hogy milyen pénzeket adott neked -Elvileg akkor még szeretetből- teszem hozzá. De ha meg már sajnáljra rád azokat a rád elment pénzeket, hát a jó Isten áldja már meg ez milyen dolog már? Most mit rugózik azon a pár pénzen , amit neked akkor még szeretetből adott, mert így látta jónak? Ez borzasztó. Ha nem fenyegetőzik durva dolgokkal, meg nem olyan rendkívül indulatos típus, az arcába röhöghetsz nyugodtan egyébként:) De ha ilyen heves természetű emberke, akkor meg inkább vigyázz vele, és ne röhögj az arcába., akkor tényleg vigyázz. Meg amúgy, látványos jelenetet is lehetne ebből rendezni, ha ő úgy gondolja, hogy ő most a te "qrvád volt", akkor fizesd ki; szúrd ki a szemét egy ezressel (képletesen,nem valóban), ennyit ért ő neked. De ez egyébként nagyon ilyen megalázós; csak akkor ajánlom , hogyha bírná a lelkiismereted. :) De egyébként nem kell szószerint ezeket a dolgokat kimondani, egyébként meg lehet, hogy ő gondolja úgy, hogy "te voltál a Q-ja", akit "bérelt" úgymond; szóval ezt meg is fordíthatja, de egyébként szóval nem feltétlenül kell ilyen "naagy jeleneteket" játszani. Vagy hogy hívják azt, kaukció, ami a házaknál szokott lenni, ilyen kezdő fizetés, ilyen letét, ilyen előleg. Na, ő talán úgy gondolja, hogy azt kérné most vissza. Jó, mondjuk persze, nem kell túlmagyarázni, csak lehet egy ilyen vetülete is.:) Mégha valójában nincs is, de akár bele lehet látni. De szóval hát nemtom, ha nagyon akarja, akkor nyomj a kezébe egy ezrest, vagy egy kétezrest; ozt hagyjátok egymást békén; ne kössön már magához ő téged ilyennel, hogy folyamatosan, rendszeresen a "nyakadra jár", hogy "add már vissza", "add már meg", tudom, hogy arról nem volt szó, hogy kölcsönnek adtam, és tudom, hogy gerinctelen dolog lenne most visszakérni, de add már meg." Egyébként ezzel a csávó saját magát alázza meg. Ja és egyébként tényleg; megalázkodik a saját kis "pénzéért". Elképesztő, milyen emberek vannak. Adj neki tényleg valamit, hadd örüljön, hogy bejött a megalázkodása; hogy azért a pénzért, amit neked/rád szánt, azért is lehajol; azt hagyjátok egymást utána. Nem értem , mit akar ezzel a csávó, de most komolyan. Minek neki az a pénz. Aztán még persze, számoljátok bele az inflációt, és kamatostúl fizesd neki vissza; nyilván. Még egy "elhalt" kapcsolat romjain is nyerészkedni akar. Megáll az eszem. Borzasztó. De figyelj már, ha van a telefonodon net, mutasd már meg neki a válaszomat; és figyeld meg kérlek az arckifejezését. Kíváncsi lennék rá. De mondjuk nem kell leírnod, úgy nagyjából el tudom képzelni. :)
2020. jan. 29. 20:01
 5/18 anonim ***** válasza:
75%
*Vagy akkor te is kérhetnéd vissza a tiédet, és akkor kvittek vagytok; belátja, hogy nincs miért vitázni.
2020. jan. 29. 20:03
 6/18 anonim ***** válasza:
75%
*jaj, tévedtem; inkább ne telódon mutasd meg neki, mert képes és elszalad vele; úgyhogy inkább küldd át neki e-mailben, chatben.
2020. jan. 29. 20:05
 7/18 A kérdező kommentje:
Én vagyok a férfi mellesleg tehát a nőnek nevezhető kéri a pénz. ja és közel a 30hoz van ő is. És ő szakított
2020. jan. 29. 20:08
 8/18 anonim ***** válasza:
35%
Német hangzású vezetékneve van, ugye?
2020. jan. 29. 23:01
 9/18 anonim ***** válasza:
65%

Alap. Én is behajtanék rajtad minden evyes fillért.

Üdv

Steiner

2020. jan. 29. 23:04
 10/18 A kérdező kommentje:
Kedves 4#-nek köszi a tartalmas hozzászólást. Mint írtam a hölgy követeli de nem 100ezrekről van szó. Kiváncsi vagyok másnál is volt ilyen hogy a végén kibújt a szög a zsákból?
2020. jan. 30. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!