Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A szeretőm a munkatársam. Igy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szeretőm a munkatársam. Igy hogy lehet befejezni egy viszonyt?

Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok a szeretőmbe,állítólag O is belém, de bejelentette hogy ebben az évben megnősül.szerintetek hogy képes ezt tenni egy ember két nővel is egyszerre???teljesen összetörtem.szerintetek munkahelyet kell váltanom,vagy lehet így létezni továbbra is,hogy egy közegben vagyunk?szerencsére nem egy irodaban,csak a közös helyiségekben futnank ossze
2020. jan. 26. 14:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
A legnagyobb baj az, hogy nem vagy tisztában a SZERETŐ státusz jelentésével.
2020. jan. 26. 16:35
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miben is reménykedtél? Szeret persze, amíg rád nem un. Aztán a következő nőt fogja "szeretni". A leendő asszonyt sem szereti, csak betette a fix punci c. dobozba,mert van gyerekük is. Ő a saját farkát szereti, de azt nagyon. Ennyi a történet.
2020. jan. 26. 21:10
 13/16 anonim ***** válasza:

10-esnél a labda! Nála mindig szerető maradsz, ha szeretne nem venné el a barátnőjét, de sajna egyikőtöket se szeret, mert ha a barátnőjét szeretné akkor te csak munkatárs lennél.

Nem a középkorban élünk, hogy de márpedig el kell venni valakit, csak mert megesett az ajtó, és benézte, hogy nem az igazi, de ha te az igazi lennél, akkor nem szerető státuszba lennél, az nem szerelem egyik részről se.

Azzal meg senki nem zsarolhat senkit, hogy eltiltja a gyereket az apától, ha nem veszi el, csak nyomós indokkal, és csak hatóság bevonásával, jogilag stb.

Szóval ha ezt beeszed akkor gratulálok! Akkor tovább fog etetni a nagy titok love dumájával.

2020. jan. 27. 16:06
 14/16 anonim ***** válasza:
Jelezve, hogy egy normális férfit nem tilthat el a volt barátnője a csak úgy huppant gyerekétől. Ebben az egészben nem téged , se nem a barátnőt, és se nem a szeretődet sajnálom, hanem azt a gyereket. Senki nem akar olyan családba születni, ahol csak megcsináltak azt ennyi, senki nem akar egy hiba lenni, amit nem tudtak elhárítani akkor Sikló Janival! Jócakát!
2020. jan. 27. 16:09
 15/16 anonim ***** válasza:
Én ilyen helyzetbe magzatként azt kérném, hogy vetessenek el!
2020. jan. 27. 16:11
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Azt még megérteném amúgy, ha nem tudtad volna, hogy van barátnője és ez utólag derült volna ki vagy utólag oda áll, hogy cica van menyasszonyom, vagy maradsz vagy csá, vagy egész végig ment volna a ködösítés, és nem derült volna ki, hogy van barátnő, de mivel nagyon jól forgatja a lapokat és nem találsz semmi gyanúsat, de tudat alatt érzed, hogy valami nem stimmt, és menekülnél, de olyan típus, hogy nehezen tudsz csak, de nagy nehezen sikerül. Úgy joggal kérdezhetnéd ezt, hogy hogy képes ezt tenni egy ember két nővel egyszerre, márha tudod, hogy két nő van, van ahol kilenc, sőt láttam olyat is ahol 14. Igy joggal kérdezhetnéd azt, hogy hogy képes ezt tenni, mert ugye képzeld el, ha mindel még házasodna is titokban, az már rendőrségi ügy is lenne, mert bigámia.

Olvastam itt olyat, hogy rájött a barátnő, hogy szeretőnek volt csak tartva, és volt egy mennyasszony is, minden tiszteletem az ilyen nőé, mert nem omlott össze! Szerencséje, hogy a másik csaj nem zaklató típus, mert akkor most a nő elől is menekülhetne, ha a pasinál ez kiderül. Nagyon erős ez a nő! De ő nem tudta, hogy szerető.

Te tudod hiszen tudod magadról, hogy szerető vagy, így nem is jogos a kérdésed, mert így már a te felelősséged is, mivel úgy volt veled, hogy ő együtt volt a barátnőjével. Biztos mondott minden szépet, amit te elhittél. Szóval ne hari de ezen kérdésedre ne várj választ, csak magadtól.

2020. jan. 27. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!