Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem el a munkatársam?
Már több mint két éve vele dolgozom. Ezalatt az idő alatt kétszer is összejöttünk pár hétre, de utána mindig vége lett a dolognak. Én azóta se tudom kiverni a fejemből őt, és ráadásul majdnem minden nap látom.
Hogy felejtsem el?
Hagyjuk azt, hogy mennyire hülye voltam, hogy vele kezdtem, mert ezt én is tudom. Nem is arra vagyok kíváncsi, hogy vajon az apró jelei azt sugallják-e hogy... Elég volt ez a két év, amikor reménykedtem de fölöslegesen. Ki akarom verni őt végleg a fejemből, de nem úgy, hogy más pasit keresek.
A munkatársam, majdnem minden nap találkozunk, ha haverkodik velem, fáj, ha más nőkkel látom, fáj.
Szóval el akarom őt felejteni.
23L
Nem igazán érzem úgy, hogy szeretnék jelen pillanatban pasit az életemben...
Csak ez a két módszer lehet? Vagy felmondok, vagy keresek mást? :(
Leirtam, hogy én is tudom, hogy hülye voltam. :) De szerintem nincs olyan ember aki hasonló esetben szembemenne saját magával és ellökné a számára vonzó embert, mondván: úgyse fog működni. Rengeteg hibába botlunk bele eleve, sokszor leszünk rossz emberbe szerelmesek. Az enyém is ilyen.
De én a felejtéshez keresek megoldást.
Próbáltam gyűlölni, nem szólni hozzá, de valahol mindig kibillentem.
Igen Kérdező, csak ez a két megoldás jöhet szóba, hogy
- másik munkahely,
- másik pasi.
Esetleg mindkettő egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!