Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ez komolyan lehet szakító ok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez komolyan lehet szakító ok a nőknél?

Figyelt kérdés
Az a probléma, hogy a barátnőmnek nem túl finoman igaz, de őszintén elmondtam, hogy nem jól smàrol, csókol. Nekem nem tetszik. Ő erre gondolom bepipult, amit én nem vettem észre és nem foglalkoztam vele, otthagytam elmentem edzeni. Majd jött üzenetem tőle, hogy mennyire megbântottam. Ezzel se foglalkoztam, mert megjött akkor neki, hisztinek fogtam fel. Majd kiakadt azon, hogy nem érdekel engem mit érez, csak nyersen elmondom a véleményem úgy, hogy nem veszem figyelembe az érzéseit, az a lényeg, hogy nekem jó legyen, ő mindig próbál tapintatos lenni. Szv összekaptunk, ami után én ugyan bocsànatot kértem, de ő begolyozott és azt mondta neki olyan kapcsolat kell, ahol elfogadjàk ugy ahogy van mert neki nem jó hogy sose elég jó. Szval most az van h nem ír és nem keres engem, nem értem, pedig ennek màr 3 napja, sztetek szakitani fog? Ez lehet ok? Olyan hisztis!

2020. jan. 23. 20:48
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

"azt mondta neki olyan kapcsolat kell, ahol elfogadjàk ugy ahogy van mert neki nem jó hogy sose elég jó."

Nyilván nem ez volt az első dolog, amit kritizáltál rajta, hanem a sokadik és most telt be nála a pohár. Ha minimális méltósága van az embernek, akkor nem fogja sokáig tűrni, hogy folyamatosan fikázzák.

2020. jan. 23. 21:46
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Hibát hibára halmoztál. Addig oké, hogy elmondtad, nem jól csókol. De nem vetted észre, mennyire megbántottad, mert nagyon nem figyelsz rá oda. Magára hagytad, miután megbántottad. Igen, ha tudatosan a barátnôd lelkébe gázolsz, vállalnod kell a következményeket. Hiszti, sírás, kiborulás, tányértörés, szakítás. Végzetes hiba volt, hogy mindezek után figyelmen kívül hagytad az üzenetét. Tulajdonképpen te szakítottál vele. Te nem voltál hajlandó beszélni vele, amikor kellett volna. Ô már csak elfogadta a döntésedet, hogy nem vagy rá kíváncsi. És nem, ez nem szeretet, amit te csinálsz.
2020. jan. 23. 22:10
 23/25 anonim ***** válasza:
92%
Nem veszed észre, hogy ki vagy dobva? Minek keresnéd.
2020. jan. 23. 22:48
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
nem azzal van a baja, hogy azt mondtad, rosszul csókol. A "megjött neki, biztos azért morcos", "Jajj, csak női hiszti" és társai a probléma, kérdező. Ilyenekkel állna elő bárki, túl sok jóra tőlem sem számíthatna.
2020. jan. 23. 23:00
 25/25 Rockarc ***** válasza:
95%

Igen fejlett a konfliktus kezelesi modszered. Eloszor beszolsz neki, majd jon ez:

"igen ott hagytam mert tudtam veazekedés lenne"

Majd amikor ir neked valamit:

"Ezzel se foglalkoztam, mert megjött akkor neki, hisztinek fogtam fel."

Amikor pedig a kepedbe vagta, hogy nem erdekel teged, hogy o mit erez gondolom ott is valami ilyesmi fergetes dumaval epitetted le.

"az élet olyan tapintatlan mint én, meg kell szoknia."

Majd utana 3 napig ra sem irsz. Gyanitom mar elkonyvelte, hogy szakitottatok es jol ki is bogte magat. Onnan mar nincs visszaut. Ha pedig ebbol nem veszed eszre, hogy egy erzeketlen tusko vagy, akkor agyi problemaid is vannak. Lehet, hogy a leanyzo hisztis, de az, hogy te nem vagy alkalmas parkapcsolatra az tuti.

43F

2020. jan. 24. 00:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!