Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez komolyan lehet szakító ok a nőknél?
"azt mondta neki olyan kapcsolat kell, ahol elfogadjàk ugy ahogy van mert neki nem jó hogy sose elég jó."
Nyilván nem ez volt az első dolog, amit kritizáltál rajta, hanem a sokadik és most telt be nála a pohár. Ha minimális méltósága van az embernek, akkor nem fogja sokáig tűrni, hogy folyamatosan fikázzák.
Igen fejlett a konfliktus kezelesi modszered. Eloszor beszolsz neki, majd jon ez:
"igen ott hagytam mert tudtam veazekedés lenne"
Majd amikor ir neked valamit:
"Ezzel se foglalkoztam, mert megjött akkor neki, hisztinek fogtam fel."
Amikor pedig a kepedbe vagta, hogy nem erdekel teged, hogy o mit erez gondolom ott is valami ilyesmi fergetes dumaval epitetted le.
"az élet olyan tapintatlan mint én, meg kell szoknia."
Majd utana 3 napig ra sem irsz. Gyanitom mar elkonyvelte, hogy szakitottatok es jol ki is bogte magat. Onnan mar nincs visszaut. Ha pedig ebbol nem veszed eszre, hogy egy erzeketlen tusko vagy, akkor agyi problemaid is vannak. Lehet, hogy a leanyzo hisztis, de az, hogy te nem vagy alkalmas parkapcsolatra az tuti.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!