Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ez komolyan lehet szakító ok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez komolyan lehet szakító ok a nőknél?

Figyelt kérdés
Az a probléma, hogy a barátnőmnek nem túl finoman igaz, de őszintén elmondtam, hogy nem jól smàrol, csókol. Nekem nem tetszik. Ő erre gondolom bepipult, amit én nem vettem észre és nem foglalkoztam vele, otthagytam elmentem edzeni. Majd jött üzenetem tőle, hogy mennyire megbântottam. Ezzel se foglalkoztam, mert megjött akkor neki, hisztinek fogtam fel. Majd kiakadt azon, hogy nem érdekel engem mit érez, csak nyersen elmondom a véleményem úgy, hogy nem veszem figyelembe az érzéseit, az a lényeg, hogy nekem jó legyen, ő mindig próbál tapintatos lenni. Szv összekaptunk, ami után én ugyan bocsànatot kértem, de ő begolyozott és azt mondta neki olyan kapcsolat kell, ahol elfogadjàk ugy ahogy van mert neki nem jó hogy sose elég jó. Szval most az van h nem ír és nem keres engem, nem értem, pedig ennek màr 3 napja, sztetek szakitani fog? Ez lehet ok? Olyan hisztis!

2020. jan. 23. 20:48
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
18%
Emberek, azért ennyire nem kéne túlreagálni a dolgot. Most nem a Kérdezőt akarom mentegetni vagy ilyesmi, de ez simán olyan dolog, hogy megbeszélhető, helyrehozható! A Kérdezőnek valóban nem ártana egy kis plusz tapintatosság, de ezek olyan dolgok, amiken még lehet csiszolni. Én azt mondom kár lenne egy ilyen miatt veszni hagyni ezt a kapcsolatot...
2020. jan. 23. 21:06
 12/25 anonim ***** válasza:
79%

És még büszke is vagy az érzéketlenségedre. Hogy képes a csaj elviselni téged? :O Ez számomra rejtély.

Ha esetleg valami bántja egyáltalán meg szoktad őt vigasztalni? Vagy akkor is lesz..rod, mint most?

2020. jan. 23. 21:08
 13/25 A kérdező kommentje:

Csak akkor most nekem kell keresnem v mi? Eza tapintatosság nem az én asztalom. Érzékeny a lelke, de az élet olyan tapintatlan mint én, meg kell szoknia.

Szeretem, ő a mindenem. De nen tudom kezelni.

2020. jan. 23. 21:09
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Google: érzelmi intelligencia fejlesztése

Tanulj legalább valamit!

2020. jan. 23. 21:11
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Te nem szereted, ha nem érdekelnek az érzései.

EZ szakítóok szerintem.

Ahogy leírod, őszerinte is EZ a szakítóok.

2020. jan. 23. 21:12
 16/25 anonim ***** válasza:
93%

13: Ez, amit itt csinálsz kommentekben, EZ hiszti!

Ebből is lehet elege egy partnernek, ami szakítóok, nekem már ennyiből is elegem lett.

2020. jan. 23. 21:13
 17/25 anonim ***** válasza:
92%

Valószínűleg otthon a családban nálatok elfogadják ezt a kommunikációt, ezt a kommunikációt látod a felmenőid közt, ahogy te is kommunikálsz.

De ez nem normális!!

El kéne költözz a családodtól, és 5-15 évig egyedül élni, akkor majd megérzed a kontrasztot rögtön, ha egy ilyen emberrel találkozol újra.

2020. jan. 23. 21:16
 18/25 A kérdező kommentje:
Nekem nincsenek szüleim, ez gondolom a problémám
2020. jan. 23. 21:18
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

18: Jaj ne haragudj.

Akkor a környezet, amiben élsz, rosszul bántak veled és eltanultad.

2020. jan. 23. 21:18
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Mi az hogy ő nem szakíthat mert szeret?

Már nem szeret, és kiábrándult belőled, kidobott. Miért olyan nehéz ezt felfogni?

2020. jan. 23. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!