Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez komolyan lehet szakító ok a nőknél?
És még büszke is vagy az érzéketlenségedre. Hogy képes a csaj elviselni téged? :O Ez számomra rejtély.
Ha esetleg valami bántja egyáltalán meg szoktad őt vigasztalni? Vagy akkor is lesz..rod, mint most?
Csak akkor most nekem kell keresnem v mi? Eza tapintatosság nem az én asztalom. Érzékeny a lelke, de az élet olyan tapintatlan mint én, meg kell szoknia.
Szeretem, ő a mindenem. De nen tudom kezelni.
Google: érzelmi intelligencia fejlesztése
Tanulj legalább valamit!
Te nem szereted, ha nem érdekelnek az érzései.
EZ szakítóok szerintem.
Ahogy leírod, őszerinte is EZ a szakítóok.
13: Ez, amit itt csinálsz kommentekben, EZ hiszti!
Ebből is lehet elege egy partnernek, ami szakítóok, nekem már ennyiből is elegem lett.
Valószínűleg otthon a családban nálatok elfogadják ezt a kommunikációt, ezt a kommunikációt látod a felmenőid közt, ahogy te is kommunikálsz.
De ez nem normális!!
El kéne költözz a családodtól, és 5-15 évig egyedül élni, akkor majd megérzed a kontrasztot rögtön, ha egy ilyen emberrel találkozol újra.
18: Jaj ne haragudj.
Akkor a környezet, amiben élsz, rosszul bántak veled és eltanultad.
Mi az hogy ő nem szakíthat mert szeret?
Már nem szeret, és kiábrándult belőled, kidobott. Miért olyan nehéz ezt felfogni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!