Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor lesz jobb?

Figyelt kérdés

11 hónapig volt az eletem része,több, mint 4 hónapja szakitottunk. Annyira gaznak érzem azt, hogy ennyi idő elteltével is rám jön néha a sirhatnék...

Minden közös képunket kitoroltem, hogy véletlen se tudjak nosztalgiazni. Tegnap vissza akartam keresni egy családi képet a noveremmel való messenger beszelgetesunkbe, ahogy gorgettem lejjebb elárasztott mindent a volt barátommal való közös kepeink, amit a tesomnak küldtem magunkról anno. Mintha visszarepultem volna abba az időbe, olyan, mintha azok a képek kb. tegnap készültek volna, annyira felelevenedett minden. Nagyon rossz volt látni...

A szakítás óta gyakorlatilag nem beszéltünk, csupán 1-2x, akkor is azt lattam rajta, hogy faj neki is, de borzasztóan próbál elhatarolodni.. természetesen tudom, hogy szakítás után le kell zárni és továbblépni. Miért ennyire nehéz ez? Lefoglalom magam, dolgozok, a barátaimmal, családommal vagyok, de igyis gyakran a fejemben van.

Annyira jó lenne, ha végre semleges érzéseim lennének iránta. Tudom változó, de hátha segít... nektek mennyi időbe tellett , míg túl tudtatok tenni magatokat rajta?

25/N

2020. jan. 12. 11:36
 1/6 anonim ***** válasza:
30%

Minden képet kitöröltél?

Értem én, hogy lekarod zárni, de ez amúgy akkora baromság. Szánalmas és gyáva. Ha annyira jó volt, fontos és hiányzik, akkor nem kitörölni kell az életedből, hanem tudmásul venni, hogy elmúlt. Sablon, sablon, sablon. Az idő majd segít, vagy ha megjön az új lovag. Addig ez ilyen. Rajtad kívül még millió ember megy át ezen, ez normális. Te is átvészeled majd.

2020. jan. 14. 19:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Teljesen egyetértek. Viszont ha olyan erős karakter lennék, mint te, valószínűleg ide sem jovok tanácsért, hanem ahogy írtad is, tudomásul veszem és elengedem. De sajnos nekem ez nem megy ilyen egyszerűen.. köszönöm a segítséged!
2020. jan. 14. 20:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem négy hónap nem olyan hosszú idő.

Az előző kapcsolatomban három évig voltam benne, én szakítottam és utána egy évre rá tudtam lezárni teljesen, amikor már régen volt másik barátom.

Teljesen egyén függő a dolog. Mindenkinek más segít. Sablon ez is, de igaz.

Én egyesével végig néztem a közös képeinket, úgy töröltem. Közben hallgattam a zenéket, amik rá emlékeztettek.

Zokogtam, mint egy kisgyerek.

De letudtam zárni egy évvel később.

Mondjuk ehhez hozzá járult, hogy a mi esetünk bonyolult volt... Bocsánatot kellett kérjek sok dologért, amit elrontottam. Megkellett győződjek róla, hogy jól van. Lelkiismeretfurdalásom volt miatta. Csúnyán szakítottam. Na nem mintha lehetne szépen...

Miután kiírtam magamból mindent, elküldtem neki és reagált is rá, utána teljesen lezártam. Örömömben sírva fakadtam, hogy minden rendben alakult az életében.

Ez nem tudom mennyire normális reakció, de nekem ez segített.

Szerintem jó, ha kitudod adni valahogy.

Persze fontos elterelni a figyelmed, másokkal randizni, barátokkal lenni...

Aztán majd idővel elmúlik. :)

24/L

2020. jan. 14. 21:25
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Olyan erős mint én? Én 1,5 évig nem tettem túl magam, sőt még azóta sem igazán léptem tovább, bár már úgy érzem, hogy készen állok rá.
2020. jan. 14. 21:26
 5/6 A kérdező kommentje:
Őszinte leszek. 24 évet kellett rá várnom, az első igazi kapcsolatom vele volt. Iszonyatosan intenzív volt, gyakorlatilag a kezdetektől mindig együtt voltunk, aludtunk. Valószínűleg ezért faj annyira, és iszonyat nehéz nekem megemészteni azt, hogy basszus, a mindennapjaimhoz hozza tartozott és nincs többe... természetesen ehhez az eddig sem fényes egom is sérült, hiába tudom, hogy nagy szerepem volt abban, hogy vége lett. Azon felül, hogy nagyon szerettem, a legjobban az egomnak faj az egész. Hogy tudom, tisztában vagyok vele, hogy nagyon szeretett. De ahogy irtam, a szakítás óta borzasztóan elhatárolódott tőlem. Szakitaskor ő is nagyon sírt, másnap is még, mikor ő kérte, hogy találkozzunk. És onnantól kezdve elhatarolodas. Biztos másképp dolgozzuk fel, vagy nem tudom. Nekem jól esett volna, ha ír még utána. Ő ezzel szemben nem tette magától.. gyakorlatilag semmit nem tudok róla. Úgy tudom nincs barátnője azóta sem, de már úgy vagyok vele, jobb lenne, ha lenne és megtudnám..
2020. jan. 14. 21:54
 6/6 A kérdező kommentje:

3. Nagyon köszönöm a válaszodat! Sajnos más hasonló története segít ilyenkor..

4. Kitartas, bár halisten akkor te már előbbre jarsz, és remélhetőleg a legvégén!

2020. jan. 14. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!