Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szedhetem magam újra össze lelkileg?
Volt egy kapcsolatom és lett egy kisgyermek is belőle. Az volt párommal külön mentünk és hát ugye mivel ő az anya így nalla maradt a gyermek. Sajnos mind a ketten hibásak voltunk ebben a kapcsolatban de én jobban amiért inkább külön ment.
Teltek a hónapok és most a kisfiam 6honapos. De képtelen vagyok oda menni és látogatni a gyermeket mert az anyjához kötődő és szerelmes vagyok bele a mai napig viszont ő belém már nem szerelmes és semmit nem érez irántam. Nem úgy néz rám mint régen nem kötődik hozzám nincs közös témánk magyarul le szerepeltem a szemében.
Nekem minden perc boldogság télleg ha a fiammal lehetek. De amikor eljon a pillanat és haza kell indulnom akkor mindig bűntudat gyötör és fájdalmat érzek. Lelkileg 6honap alatt(1héten 3-4alkalommal járok a kisfiamhoz.) ez annyira megviselt és csak erősödött bennem hogy képtelen vagyok a boldogságra. Nincs ami kikapcsolna engem. Talán szép az életem és fiatal is vagyok még de annyira tönkre tett ahogyan alakult a volt kapcsolatom és a családom hiánya hogy a szépet a jót sem tudom már értékelni és össze törtem lelkileg és agyilag is.
Hogyan tudnék ezen az alapoton változtatni?
Hogyan lehetek meg boldog szabad és jókedvű vicces ember.??
Esetleg menjek ell pszichológushoz is?
A válaszokat előre is köszönöm!

Egyszerűen csak tökéletesen el kell fogadnod a jelen pillanatot, ekkor fölé emelkedsz a fájdalmaidnak.
Ha a negativitás bármely formában megjelenik benned, mondjuk lehangoltságként, rossz kedvként, félelemként, dühként, az egy tükör számodra, ami azt jelzi, nem fogadod el a jelent.
Valójában ezért jó, ha valaki sokat szenved az életben. Minél többet szenvedsz, annál többször szembesülsz azzal, hogy nem vagy jelen. Ha mindig tökéletesen elfogadod, ami épp a jelenben történik, akkor ugyan milyen problémád lehetne? Semmilyen. Valójában nem is léteznek problémák. A probléma az által jön létre, hogy nem fogadod el a jelent.

Nagyon tiszteletreméltó, hogy elismered, hogy Te voltál, aki hibásabb volt.
Aki ilyen szépen tud írni a gyermekéről, az csak jó ember lehet! Hátha újra összejöttök....

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!