Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél lelkileg sérült sráccal?
Figyelt kérdés
2020. jan. 5. 21:35
2/17 anonim 

válasza:

Tehát olyannal, aki annyira rabja az önsajnáltatásnak, hogy "lelkileg sérültnek" hívja magát?
3/17 anonim 

válasza:

Mindannyiunknak vannak kisebb-nagyobb lelki sérülései, szóval ez nem hiszem hogy kizáró ok lenne.
4/17 anonim 

válasza:

Nem, jol akarom magamat erezni a parommal, nem patyolgatni a bajait. (Termeszetesen azzal nincs gond, ha egy egeszseges ferfinek vannak nehezebb napjai, idoszaka.)
6/17 anonim 

válasza:

Ha csak lehúzna, inkább húzzon el. Sok lelki beteg ember azért megy kapcsolatba, hogy csak szivjaa másik vérét. Én nem vagyok szeretetszolgálat és úgy gondolom, hogy ahhoz, hogy ezt az egészet én is élvezzem, egy olyan ember kell, aki nagyjából oké és akivel kölcsönösen tudunk egymásnak támaszt és szeretetet nyújtani. Egy beteg ember nem ilyen... Kezeltesse magát vagy csináljon, amit akar, de ne azért legyen már kapcsolatban, mert azt hiszi, attól majd meggyógyul és megspórolja a pszichológust.
7/17 anonim 

válasza:

Nem, ha így definiálod magad!
Mindenki cipel dolgokat, vannak hibái, problémái magával, másokkal.
8/17 anonim 

válasza:

igen...ha bele szeretnek ossze.
a szeretet,es az elfogadas gyogyit.
9/17 anonim 

válasza:

Nem választanék problémás pasit. Anélkül is van elég bajom.
10/17 anonim 

válasza:

Nem vagyok sem pszichológus, sem mazochista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!