Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mikor kapaszkodás egy következ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor kapaszkodás egy következő kapcsolat?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok amikor tudjátok, hogy nemrég szakított egy pár de a másik már két heten belül posztolja a következőről a fotót vagy csak látod valahol őket? Ez a felnőtlen felnőtet vagy társfüggő embert mutatja szterintem. Szerintetek?
2020. jan. 5. 17:40
 1/7 A kérdező kommentje:
Magyarán rlse gyászolja az egyiket ezzel nem levonva mit ronthatott el mert mással vígasztalódik.
2020. jan. 5. 17:42
 2/7 Klau97hun ***** válasza:
76%
Itt csak te kapaszkodsz, a megfogalmazásod pedig szörnyű
2020. jan. 5. 17:50
 3/7 A kérdező kommentje:
Magadra ismertél? Amugy bocs, telóról írok.
2020. jan. 5. 17:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindig kapaszkodás. Egy kapcsolatot normálisan még a szakító félnek a legnagyobb problémák után sem könnyű lezárni. (Hacsak nem volt meg az új partner előtte is.)
2020. jan. 5. 17:55
 5/7 A kérdező kommentje:
Deha saját értékességedet ettől várod, hogy mindig van melleted valaki ez gáz.
2020. jan. 5. 17:56
 6/7 anonim ***** válasza:
77%

A kérdésben nincs leírva konkrétan, hogy milyen volt az a kapcsolat, aminek véget vetettek.

Az is elképzelhető, hogy az exem, akivel nem rég szakítottunk, éppen azért vetettünk véget ennek, mert nem volt szerelem, sekélyes, társfüggő kapcsolat volt, ÉS tulajdonképpen egy másik partner jelölt miatt vetettem véget neki. Tehát nem csak egy búfelejtőnek használom a következőt, hanem épp miatta váltam el az exemtől, aki amúgy semmit sem jelentett.

Lényegében ha nem ismered az adott párt, vagy az illető személyt és az exével való kapcsolatát, akkor fölösleges ítélkezni.

2020. jan. 5. 18:27
 7/7 A kérdező kommentje:
Ez nem konkrét emberről szól a kérdés csak felvetettem. Szerintem egy kapcsolatban ha benne voltál erzelmileg nem fogsz tudni 2 hét után másra nőkent vagy férfiként tekinteni szívből. Most hagyjuk ha csak du gasra hajt az illető.
2020. jan. 5. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!