Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti törölni szoktátok az exszel készült közös képeket főleg ha nem volt szép szakítás?
Régi közös képeket találtam a telefonon, főleg nyaralásos képek, emléknek szépek, mert szép helyeken voltunk, picit összeszorul a gyomrom a képek láttán, de összességében semmi többet nem jelentenek már számomra. Kicsit szomorúvá is tesznek.
Nem szoktam nézegetni.
Ti törölnétek ezeket a képeket?
Nekem ezek már inkább csak emlékek.
Én törölni szoktam. Pont amiatt, hogy eszembe se jusson nézegetni és szomorkodni, hanem minél inkább csak előre nézzek.
26N
Hát igazából viszonylag friss szakítás...igaz azóta ő már talált mást vagyis pontosabban azért a “másért” hagyott el...:D ez gáz nem?
Szóval ilyen szempontból is érdemes vizsgálni ezt a dolgot nem?
Én felrakom gépre és ott jó helyen vannak, nem törlöm őket.
Majd ha öreg leszek, talán egyszer nézegetem őket.
Ez is az élelem része volt.
Csúnya szakításnál hamar töröltem. Ha másért hagynak el, akkor arra se gondolnék a helyedben szép emlékként.
Normálisabbnál nem egyből, de ott jobb úgy szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!