Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretői viszonyt megszakítani. Hogyan?
Figyelt kérdés
Hosszú párkapcsolatomban a másik fél aszexualitása miatt szeretői viszonyba kényszerültem, ez számomra egy érzelemmentes, a biológiai szükségleteim kielégítésére szolgáló viszony volt egy szintén hasonló helyzetben lévő kollégámmal. Sajnos a párkapcsolatom több síkon vérzett már, ideje volt véget vetni ennek, így a szeretőmtől is szeretnék búcsút venni és végre egy normális működőképes kapcsolatba kezdeni valakivel, akivel minden a helyén lenne. Pár napja ezt el is mondtam neki, hogy az idei évtől szeretném rendezni az életem, az előző kapcsolatomban ez kezelhető volt, de végre szeretnék egy személlyel megélni minden örömet amit két ember adhat egymásnak. Azt mondta rendben, felnőtt emberekként kezeljük ezt, megérti. Majd ma telefonált, hogy ő is szakított a párjával, így minden adott hozzá, hogy végre egymáséi lehessünk. A víz levert. Engem nem köt hozzá érzelmi szál, és el sem tudnám képzelni vele az életem. Hogy vethetnék véget ennek? N30
Elmondod, hogy nem rá gondoltál. Nem kell túlbonyolítani. Amúgy senki nem kényszerül szeretői viszonyba, a te döntésed volt.
2020. jan. 4. 14:30
2/6 anonim válasza:
Kérdés az, hogy azért nem kötött hozzá érzelmi szál mert nem úgy gondoltál rá, vagy mert tényleg nem érdekel?
2020. jan. 4. 14:43
3/6 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy senki nem kényszerített bele. Ez egy megbeszélt dolog volt, csak a testiség és semmi több, minden mást megéltem a párommal.
Nem tudok rá úgy tekinteni, mint akivel együtt szeretnék élni, nagyon taszít néhány tulajdonsága, én tényleg csak szexuálisan vonzódtam hozzá.
Most hívott telefonon, mondtam neki amit #1 tanácsoltál, jó-jó, akkor ameddig nem találunk senkit egymásnak addig járjunk össze. Finoman mondtam neki ismét, hogy nem szeretnék, ennek így tovább nincs létjogosultsága, vérig van sértve, mondván hogy számára ez nem érzelemmentes volt és most szüksége van rám ebben a nehéz helyzetben
2020. jan. 4. 14:57
4/6 anonim válasza:
Tiltsd le a fenébe. Ki akarja csikarni hogy veed lehessen. Senki nem kérte hogy szakítson a párjával. Plusz erősen félreérti a dolgot. Beléd szeretett.
Jobban teszed ha tartod magad a tervedhez és nem hagyod magadat manipulálni. Ő meg üljön 2 szék közé ha olyan marha volt.
2020. jan. 4. 16:01
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Nagyon rosszul érint mert most egy érzéketlen valaminek érzem magam, de direkt lefektettük a szabályokat az elején
2020. jan. 4. 18:05
6/6 anonim válasza:
Kerek-perec mondd meg neki, amit itt leírtál. A férfi szóból ért (ha egyáltalán), a virágnyelv nem az ő világa.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!