Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem mire mondhatta ezt és hogy érthette?
1.Ne kövezzetek meg.Szakítás után nem hagytam neki békét sajnos,egy darabig.Aztán lett új barátnője és miattam összevesztek,mert írtam neki.Felhívott hogy hagyjam abba,ne hivogassam már,mert miattam összevesztek.Es végül ezt mondta: Az életben nem akarlak látni,sőt hallani se akarok felőled.
1.Ezt úgy értette,hogy annyira megutált,amiert problémája lett.Vagy:
2.Ezzel akarta tudtomra adni,hogy fogjam fel,vége.( utálattal,dühvel mondta)
"Azért fáj,mert én mindent megadtam neki,rengeteg szeretetet kapott tőlem.Ő meg csak bántott.Ezt is olyan utálattal mondta.Én soha senkinek nem modtam ilyet.Mondhatta volna,hogy ne zaklass,hagyd élni az életemet stb."
1, Ha mást választott, akkor mégsem adtál meg neki mindent.
2, Ha csak bántott, akkor miért neki adtál annyi szeretet? Sokan megháláltak volna, az nem kellett. Szóval, más meg utánad sír...
3, Soha, senkinek nem mondtál ilyet, mert jó eséllyel még nem próbálta egy féltékeny ex tönkretenni az új kapcsolatod.
4, Mondhatott volna sok dolgot, de ebből értettél, ezt érdemelted.
Ha zaklattad, akkor nem csak azért utált meg, mert már az új kapcsolatába is belecsúnyítottál, hanem amúgy is.
Szóval mindkettő.
Lépj túl rajta, nem kell túl gondolni, mert lerombolod a maradék önbecsülésed is.
Azt jelenti, hogy : Hagyj már békén, és fogd fel, hogy vége!
Nem tudom, hogy ezen mit nem tudsz megérteni.
Figyelj! Egyszerűen nem érdekled, magasról tesz rád, nem érdeklik az érzéseid már. Akár jogosan viselkedik így, akár nem, ennek vége. Jobb ez így neked.
Mindenki azt kapja, amit érdemel. Egyszer majd ő is. Te meg éld az életed, aztán lapozz! Tudom, könnyű mondani, de meg kell emésztened. Jön majd nála jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!