Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az exem mire mondhatta ezt és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exem mire mondhatta ezt és hogy érthette?

Figyelt kérdés

1.Ne kövezzetek meg.Szakítás után nem hagytam neki békét sajnos,egy darabig.Aztán lett új barátnője és miattam összevesztek,mert írtam neki.Felhívott hogy hagyjam abba,ne hivogassam már,mert miattam összevesztek.Es végül ezt mondta: Az életben nem akarlak látni,sőt hallani se akarok felőled.

1.Ezt úgy értette,hogy annyira megutált,amiert problémája lett.Vagy:

2.Ezzel akarta tudtomra adni,hogy fogjam fel,vége.( utálattal,dühvel mondta)

2019. dec. 29. 13:34
1 2
 1/19 Noren1989 ***** válasza:
91%

Mivan, ha az 1-2 kombózva?

Nem kövezünk meg, de mire jó ez?

Most is rajta kattogsz, ami meg nem visz semmit sem előre.

2019. dec. 29. 13:38
 2/19 anonim ***** válasza:
91%
Mondjuk azok után, amit műveltél, nem csodálom, hogy nem fogtad fel, amit mondott. Mekkora egy félkegyelmű vagy. 😃
2019. dec. 29. 13:39
 3/19 anonim ***** válasza:
29%
Fiúk!! Itt egy szingli lány!! Ami a kérdést illeti: fél hogy elhagyja a valszeg féltékeny új nő
2019. dec. 29. 13:40
 4/19 A kérdező kommentje:
Normális válasz?Nem vagyok félkegyelmű,csak sajnos még szerelmes
2019. dec. 29. 13:43
 5/19 anonim ***** válasza:
91%
Számít ez egyáltalán? Szakított, mást szeret, mással van és zaklatod. Ezek után érthető, hogy megutált és a tudtodra is akarta adni.
2019. dec. 29. 13:45
 6/19 anonim ***** válasza:
69%
Csodálkozom, hogy az első alkalom után nem tiltott le mindenhonnan. Az exem is ezt akarta csinálni, nem írtam neki, azonnal tiltottam mindenhonnan.
2019. dec. 29. 13:49
 7/19 A kérdező kommentje:
Azért fáj,mert én mindent megadtam neki,rengeteg szeretetet kapott tőlem.Ő meg csak bántott.Ezt is olyan utálattal mondta.Én soha senkinek nem modtam ilyet.Mondhatta volna,hogy ne zaklass,hagyd élni az életemet stb.
2019. dec. 29. 13:50
 8/19 Noren1989 ***** válasza:
87%

Akkor meg mi lenne, ha felidéznéd a sérelmeidet, és nem keresnéd többet?

Vagy amolyan elégedettséggel tölt el, ha szétbombázod a jelenlegi kapcsolatát?

2019. dec. 29. 13:53
 9/19 A kérdező kommentje:
Nem akarom szétbombázni..2 hónapja nem halott felőlem.Én csak a véleményetekre voltam kíváncsi..hogy ugyan hogyan érthette
2019. dec. 29. 13:56
 10/19 anonim ***** válasza:
80%

Nem kell elemezned a kijelentését, elég annyi, hogy szakítottatok, és ő tovább lépett.

Hiába szereted, írogatsz, hívogatod; legyen annyi tartásod, hogy ne alázd magad tovább! Kezd el az életedet nélküle, nem érdemes tovább kapaszkodnod.

2019. dec. 29. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!