Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén! Van itt olyan, aki tud az exére csak barátként tekinteni?
Sosem értettem, miért kéne valakit kizárnom az életemből, akivel nem tudtunk együtt maradni. Jó, ha megcsalás, vagy bármi olyan történt, ami megalázott volna, akkor rendben, ne beszéljünk. De ha volt egy közös, jó időszakunk, ami alatt ugyan rájöttünk, hogy nem passzolunk eléggé, de ez nem fedte le a kapcsolatunkat, akkor miért ne szerethetném, mint embert?
Én szeretek jóban maradni, nem véletlen, hogy egyszer, egy időben egymást választottuk. Továbbra is kíváncsi vagyok, hogyan alakul az életük, örülök, ha jól vannak. Az első barátnőmet nem olyan rég jegyezték el. :) Annak is örülök, tudom, hogy jófej a fiúja. A kb 7-8 volt barátnm közül csak kettő van, amelyikkel nem beszélünk, a többiekkel hébe-hóba, évente egyszer-kétszer, de van, hogy napi szinten váltunk üzeneteket. Személyesen is ha találkozunk, abból nincs baj. Nem olyan rég, egy fesziválon futottam össze az egyikükkel, a barátjáról beszélgettünk, aki szerinte fiatal hozzá, de megnyugtattam, hogy nem ez az, ami igazán számít.
Szóval ja, ők CSAK barátok, azzal a kikötéssel, hogy kedvesebbek számomra az átlagnál, nem hiába - volt idő, amikor együtt terveztük a jövőnket. :)
28f
Igen, még fiatalabbak voltunk és nem volt hivatalosan kimondva, de szerelmesek voltunk egymásba és több, mint fél évig szoros kapcsolatban voltunk. Nem beszélünk rendszeresen, nincs harag köztünk, emberként nagyon kedvelem de, mint férfi már egyáltalán nem vonz és vannak olyan tulajdonságai, amikkel együtt élni nem tudnék.
Általában a legtöbb exxel megmaradt a jó viszony, felnőttek vagyunk már, és ha fontos volt neked valaki(aki nem rombolta le az önbecsülésed, nem alázott meg), akkor miért kéne haragot táplálni iránta? Komolyabban egyikkel sem maradtam szószerint baráti kapcsolatba, de haverként jól működünk. Bár az, hogy valakivel hogyan viszonyultok egymáshoz a másik félen is múlik.
Én két exemmel is jóban vagyok. Az egyikkel mint kiderült ugyanúgy rajongunk a minőségi whiskykért, és miután egyszer egy whiskey bemutatón össze futottunk, úgy, hogy a mostani párom is velem volt, azóta össze szoktunk járni hármasban.
A másikhoz meg bébiszittelni szoktam járni az ikreihez. Jóban voltam vele a szakítás után is, tudtam, hogy született egy kislánya, meg utána ikrei.
Aztán az a család akikhez járni szoktam gyerekekre vigyázni, kérdezte, hogy néha tudnám e vállalni egyik kedves ismerősük ikreit.
Mondtam persze, majd megbeszéltük, hogy következő alkalommal jön az ikrek apukája is a családhoz.
Aztán láss csodát, ki volt az :D ?
Nevettünk egy nagyot aztán ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!