Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén! Van itt olyan, aki tud az exére csak barátként tekinteni?
Figyelt kérdés
Akik jóban maradtak, néha találkoznak (akár ketten, akár csak társasággal buliban), beszélgetnek, tehát rendesen tartják a kapcsolatot. Nincs semmi érzelem? Se az, hogy újra meg akarod próbálni vele, se az, hogy lefeküdnél vele, se az, hogy még felkavar a látványa, vagy hevesen dobog a szíved, ha ír egy üzit, vigyorogsz, hanem TÉNYLEG csak barát? Őszintén!2019. dec. 8. 18:51
1/17 anonim válasza:
Számomra az exek halottak. Ahogy minden olyan régi ismerősöm akikkel nem vagyok beszélőviszonyban.
Így a legegyszerűbb.
2/17 anonim válasza:
Számomra is halottak. Volt amelyik hazudott, megcsalt, átvert, kicsinált lelkileg. Én ilyen nőktől nem akarok barátságot sem.
4/17 A kérdező kommentje:
Oké, számomra is halott a legtöbb, de nem ez volt a kérdés. Kérem, az válaszoljon, aki legalább az egyikkel jóban van és a fentiek igazak rájuk!
2019. dec. 8. 19:00
5/17 anonim válasza:
Nekem barátom, szeretem, mint embert, szép időket éltünk meg és ezzel szerintem ő is egyetért. De nem lennék képes úgy tekinteni rá, azok az idők már elmúltak.
6/17 anonim válasza:
Igen. Képtelen lennék vele intim kapcsolatra.
7/17 anonim válasza:
Igen. 10+ éve barátok vagyunk. Őszintén. Mindkét fél részéről. Érzelem van, szeretem, barátok vagyunk. De nem szerelemmel érzek és ő sem.
8/17 anonim válasza:
Igen. Mint embert szeretem, jóban vagyunk, de mint férfi, abszolút nem érdekel már. Még a férjemmel is baráti viszonyban van egyébként.
9/17 anonim válasza:
Jóban vagyok az ex feleségemmel, néha összejárunk, segítek ezt azt.
Már nincs szerelem de neha szex előfordul, de érzések nélkül már az sem igazi.
10/17 anonim válasza:
Tudom, nem ez volt a kérdés, de én egyikre sem tudok. Van, aki abszolút hidegen hagy, a legutóbbit meg lelőném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!