Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szrrintetek miert viselkedik igy a ferjem?
Most mutatta ki a foga fehérjét! Én azonnal lelépnék a helyedben, ha nem akarod, hogy tönkretegye a te és a gyereked életéd egy erőszakos fickó. Ugyanilyen szülők mellett nőttem fel, és nem lesz jobb, bármennyire is reménykedsz benne!
33F
Pont azért lett ilyen, mert bebiztosította a gyerekkel, hogy ne tudj elmenni, és most mindent megtehet veled.
Minél gyorsabban költözz el! Keress valami munkát, beszélj a családsegítővel, keress bölcsit, pályázz önkormányzati lakásra, beszélj a szüleiddel! Ideiglenesen velük is jobb, ha nem emelnek rátok kezet.
Mindenképp az lesz a vége, hogy menned kell, ezért minél előbb lesz egy terved arra, hogy tudsz saját lábra állni, annál jobb!
A gyerek mekkora? Nem lehet beadni bölcsődébe, hogy dolgozhass? Hol laktok/kié a ház/lakás?
Ha lehet mielőbb szabadulj meg tőle...tudom, hogy nincs egyszerű dolgod. Ne járj úgy, mint az a nő, akiről a napokban lehetett hallani, hogy összeverte a férje.
Én ezt végigjártam nagyon fiatalon ráadásul egy idegen országba.Gondolom érzelmileg sem könnyű hiszen a gyerek az pici, imádnivaló az apját látod benne...Ilyenkor ösztönösen összefognád a családot még akkor is ha semmi pozitívum nem szól mellette.
Nálunk is elkezdődtek a féltékenységek, de mindenki magából indul ki. (lehet neki van vki).Én beadtam 6 hónaposan bölcsibe és elmentem dolgozni.Elköltöztem és nehéz időszak következett egyedül és minden támogatás nélkül, külföldön. (18voltam)
Hát senkinek nem kívánom azokat a stresszes éveket, de beláttam ha én nem vagyok jól, akkor a gyerekhez sem tudok úgy viszonyulni.Egy ilyen pár mellett meg állandó nyomás alatt van az ember, főleg ha bántalmaz is. Annyi volt a szerencsém, hogy külföldön pár nap alatt elbírálták a távoltartást, a gyerektartást, a láthatást,az élettársi kapcs megszűnését mindent.Mielőbb hagydd el a sűllyedő hajót sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!