Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szrrintetek miert viselkedik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anika2225 kérdése:

Szrrintetek miert viselkedik igy a ferjem?

Figyelt kérdés
A ferjemmel a gyermekuk szuletese utan sajnos meg ronlott a hazassagunk.Mivel tervezett gyerek volt allitasa szerint o is nagyon akarta de a viselkedese egesszen masnak bizonyult.Amikor meg szuletett a fiunk nem akart vele foglalkozni stb.Egyaltalan.S kifogasa az hogy dolgozik faradt persze az semmit se jelent hogy en kifaradok.A problemainkat nem hajlando meg beszelni egyaltalan nem lehet vele komunikalni viszont feltekenykedni azt nagyon is tud es ram fogja a dolgokat hogy miattam van ez az egesz meg ki talalja hogy en masokkal irkalok ha mar nyomkodom a mobilt akkor az van hogy massal irok.Tegnap odaig jutottunk hogy ki vette a kezembol a telefont kerdezes nelkul ki tepte.Azt mondta rohadjak meg meg szorongatta a kezem.Nagyon fajt hogy igy viselkedett azt mondta legkozelebb kiveri a fogaim is,azt hiszi minfent meg tehet velem.Tudja hogy nem tudnam egy jonnyen el hagyni az miatt hogy nincs hova mennem egy ilyeb picu gyermek melett dolgozni is problemas lenne anyamra nem szamithatok ujra ferjhez ment eli az eletet apam meg megint iszakos munkat is keruli oda se szivesen vinnek egy kis gyermeket.
2019. dec. 5. 08:54
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%

Most mutatta ki a foga fehérjét! Én azonnal lelépnék a helyedben, ha nem akarod, hogy tönkretegye a te és a gyereked életéd egy erőszakos fickó. Ugyanilyen szülők mellett nőttem fel, és nem lesz jobb, bármennyire is reménykedsz benne!

33F

2019. dec. 5. 09:02
 2/19 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszod :(
2019. dec. 5. 09:05
 3/19 Andi80018 ***** válasza:
88%
Azért viselkedik így, mert egy buta, frusztrált, komplexusos barom. Sajnálom, hogy így belenyúltál, de szerintem ezentúl minden energiád abba fektesd bele,amennyire tudod, hogy megszabadulj tőle, és válj el. Semmi értelme ennek az egész kapcsolatnak.
2019. dec. 5. 09:05
 4/19 anonim ***** válasza:
23%
Semmiképp se hagyd magad, ha fellépsz ellene, akkor hátha észreveszi magát.
2019. dec. 5. 09:08
 5/19 anonim ***** válasza:
93%

Pont azért lett ilyen, mert bebiztosította a gyerekkel, hogy ne tudj elmenni, és most mindent megtehet veled.

Minél gyorsabban költözz el! Keress valami munkát, beszélj a családsegítővel, keress bölcsit, pályázz önkormányzati lakásra, beszélj a szüleiddel! Ideiglenesen velük is jobb, ha nem emelnek rátok kezet.

Mindenképp az lesz a vége, hogy menned kell, ezért minél előbb lesz egy terved arra, hogy tudsz saját lábra állni, annál jobb!

2019. dec. 5. 09:09
 6/19 A kérdező kommentje:
Tudom azon leszel es koszonom szepen a valaszokat nagyon el vagyok keseredve es fajtak nagyon a szavai amikor azt mondta rohadjak meg ne mondjam mennyire fajt.Igen ugazad vab a gyerekkel akart valo szinu megfogni
2019. dec. 5. 09:13
 7/19 anonim ***** válasza:
87%

A gyerek mekkora? Nem lehet beadni bölcsődébe, hogy dolgozhass? Hol laktok/kié a ház/lakás?

Ha lehet mielőbb szabadulj meg tőle...tudom, hogy nincs egyszerű dolgod. Ne járj úgy, mint az a nő, akiről a napokban lehetett hallani, hogy összeverte a férje.

2019. dec. 5. 09:13
 8/19 A kérdező kommentje:
Harom eves a kis gyerek igen kicsike meg tudom azon leszek hogy nehezen de kijussak ebbol az embertelen helyzetbol nagyon el keseredett vagyok a hazat o vette az o penzebol fele van az en nevemen a gazbak de ot evet kell le elnunk ugy van a torvenyben hogy jogom legyen a haz reszhez szoval az ove a haz ugy jon ki
2019. dec. 5. 09:20
 9/19 anonim ***** válasza:
81%

Én ezt végigjártam nagyon fiatalon ráadásul egy idegen országba.Gondolom érzelmileg sem könnyű hiszen a gyerek az pici, imádnivaló az apját látod benne...Ilyenkor ösztönösen összefognád a családot még akkor is ha semmi pozitívum nem szól mellette.

Nálunk is elkezdődtek a féltékenységek, de mindenki magából indul ki. (lehet neki van vki).Én beadtam 6 hónaposan bölcsibe és elmentem dolgozni.Elköltöztem és nehéz időszak következett egyedül és minden támogatás nélkül, külföldön. (18voltam)

Hát senkinek nem kívánom azokat a stresszes éveket, de beláttam ha én nem vagyok jól, akkor a gyerekhez sem tudok úgy viszonyulni.Egy ilyen pár mellett meg állandó nyomás alatt van az ember, főleg ha bántalmaz is. Annyi volt a szerencsém, hogy külföldön pár nap alatt elbírálták a távoltartást, a gyerektartást, a láthatást,az élettársi kapcs megszűnését mindent.Mielőbb hagydd el a sűllyedő hajót sztem.

2019. dec. 5. 09:30
 10/19 anonim ***** válasza:
91%
1-es vagyok! Csak azt látom az egyetlen értelmes menekülési útnak, ha: gyereket beadod bölcsődébe, 3 évesen simán mehet. Keresel albérletet, elmész dolgozni. Van valami végzettséged? Ja és az apa fizesse a gyerektartást kőkeményen!!
2019. dec. 5. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!