Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jogosan viselkedik igy az exem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan viselkedik igy az exem?

Figyelt kérdés

Rovidtavu es bonyodalmas kapcsolatunk volt felevig is tartott mert en meguntam es kidobtam. meg ezt kovetoen egyszer lefekudtunk a masikkal egy buli utani este es olyan hevesen tortent a dolog nem volt biztos benne hova elvezett el. En tudtam, raadasul akkor mar gyogyszert is szedtem de a viselkedese miatt ketsegek kozott hagytam, foleg ugy hogy nem is igazan erdekelte szerintem, azon kivul hogy irogatta menjunk el esemeny utaniert masnap.

En eltem tovabb az eletem lebirtam magamban ezt a “kapcsolatot” zarni masnap se keresett ha annyira fontos lett volna neki csak ejszaka miutan osszefutottunk a varosban irt hogy elfelejtettuk a gyogyszert.

En nem is valaszoltam neki o meg tobbet se irt vagy hivott.

Azota parszor lattuk egymast a varosba de koszonni se koszon sot ugy nez ram mint akit megakarna olni.:)

Azota volt egy huzasa ami ettol teljesen eltero dolog ott kiosztottam uzenetben mert a telefont nem birta nekem felvenni csak keverte a szart. (Massal kapcsolatban) arra mar o sem valaszolt termeszetesen es en ezt kovetoen le is tiltottam toroltem mindenhonnan hogy meg veletlen se keressen meg.

Minap talalkoztam a tesojaval meg a baratnojevel aki szinten ugy nezett ram mint aki megakar olni es nem igazan tudom ezt a fajta viselkedest hova tenni?

(Nem lett komoly a kapcsolat hogy ismerhessem a csaladjat ,a tesojat csak a tarsasagbol ismertem meg.)

36 eves az illeto.... en 26...

2019. júl. 25. 17:18
 1/3 anonim ***** válasza:
49%

Vannak sracok akik ha felcsinalnak vkit gyorsan kidobjak letiltjak mindenhonnan a nöt es utalatot tükröznek csak azert,hogy ha terhes veletlenül a csaj biztos elmenjen abortuszra.

Ismerek is ilyet, de ö direkt felcsinalt egy kislanyt csak mert kivancsi volt lehet e gyereke, aztan mindig nekem adta oda a telot amikor hivogatta a csaj a bajban hogy tagadjam le nem akar vele beszelni.

Tekintve hogy a lany masnak vette el a baratjat (az ismerösömnek baratnöje volt es a kiscsaj ràszàllt mint egy r.banc) en ugy voltam vele meg is erdemli.

2019. júl. 25. 19:08
 2/3 anonim ***** válasza:

Ilyen terhessegeknel a sracok ugy erzik magukat mintha ök lennének az aldozat es ha gyerek is lesz belöle szet is kürtölik hogy ök nem akartàk,a csaj volt a szemét.

A szoban forgo srac ugy van vele hogy sz.rtal a vedekezesre es szemét vagy

2019. júl. 25. 19:25
 3/3 A kérdező kommentje:
De nem is vagyok terhes sot nem is lett neki mondva semmi ezzel kapcsolatban 😂
2019. júl. 26. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!