Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan viselkedik így?

Figyelt kérdés
Összevesztünk a párommal, napokig nem kerestem, most viszont már ő hátrált meg.
2019. febr. 4. 11:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Tényleg úgy gondolod, hogy ennyi információból meg lehet ítélni, hogy jogos-e?
2019. febr. 4. 12:08
 2/5 anonim ***** válasza:
70%
Te se kerested napokig, szóval nem tudom milyen jogon pattognál, hogy ő se teszi. Csak gratulálni tudok a problémamegoldási és kommunikációs képességeidhez, olyan szívmelengető látni, hogy felnőtt emberek ilyen selejt módjára viselkednek az óvodán túl is.
2019. febr. 4. 12:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Eleve rosszul kezelitek a problémát, és még most sem azzal foglalkoztok, hanem gyerekes módon presztízsharcoltok.
2019. febr. 4. 12:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Ő keresett, de elküldtem.
2019. febr. 4. 12:36
 5/5 anonim ***** válasza:
83%
Őszintén remélem, hogy soha többet nem is fog keresni te meg majd vergődhetsz, hogy miért hagyott ott. Az ilyen játszmázós manipulatív selejtek mint te maradjanak csak egyedül.
2019. febr. 4. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!