Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Akinek semmi sikere sincs az...

Akinek semmi sikere sincs az életben, az jogosan viselkedik így?

Figyelt kérdés

Tehát például nekem nincs semmi sikerem: nem voltak barátaim, se barátnőm, vagy egyszerűen csak pozitív élményeim, az iskolában is sikertelenségeim voltak, így nincs szakmám se, tehát az egész életem egy kudarc.

Így mára már teljesen kiégtem, és elértem azt az állapotot, hogy nem érdekel.

Már csak sodródok az árral, belül gyakorlatilag halott vagyok. Nem érdekel semmi sem. És már szóba sem állok senkivel sem, csak annyit, amennyit szükséges.

21/F

2017. aug. 12. 21:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Meg fiatal vagy!! Fel a fejjel!
2017. aug. 12. 21:20
 2/12 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

A kérdésed kiírása ellentétben áll a tartalmával: "És már szóba sem állok senkivel sem, csak annyit, amennyit szükséges." A gyaki népével egyáltalán nem szükséges szóba állnod.

Csak azt utasíthatod el az életedből, amit ismersz belőle.

Ha ide írnám a tuti-százszázalékos megoldást, ami egyenesbe teszi az életed, megtennéd?

2017. aug. 12. 21:30
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálj meg egy pszichológust/pszichiátert felkeresni. Nekem ez egy jó kis depressziónak hangzik, lehet ezért voltak/vannak a sikertelenségeid is. AMíg ez meg nem oldódik, be nemmállítanak gyógyszerre, szerintem kudarcot halmozol kudarcra.
2017. aug. 12. 21:30
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Én is így vagyok, Kérdező, pláne, hogy a mai világban az emberek döntő többsége rohamosan züllik lefelé. Ilyen társadalomból jobb kimaradni.
2017. aug. 12. 21:33
 5/12 anonim ***** válasza:
A jognak ehhez semmi köze. Ha meg csak sodródsz, semmi nem érdekel akkor unott, akaratgyenge vagy, aki szereti langy húgyot.
2017. aug. 12. 21:52
 6/12 anonim ***** válasza:

Kedves 4-es, a Társadalom nevében is köszönöm :D Milyen kérdés ez már ?

Aki tolja a mártír dumát, hogy rossz a társadalom, az emberek, az élet, az mi a fészkes fenét csinált életében ennek a megfordítására?

Jobbá próbáltad Te, Kêrdező tenni a környezetedet? Éreztél már hálát valami iránt? Kétlem. Ha így lenne, nem kérdeznéd.

Nem tettél azért semmit, hogy legyen belőled valaki, csak folyton siránkozol? :D Hát elárulom, a panaszkodás még senkit sem tett sikeressé.

2017. aug. 12. 22:01
 7/12 anonim ***** válasza:
46%

"Kedves 4-es, a Társadalom nevében is köszönöm :D Milyen kérdés ez már ? "

A kérdést nem én írtam ki, a Kérdezőnek köszönd meg. A választ pedig a többi embernek.

"Aki tolja a mártír dumát, hogy rossz a társadalom, az emberek, az élet, az mi a fészkes fenét csinált életében ennek a megfordítására?"

És hogyan, ha nincs rá igény? A média moslékjára, a konzumidiotizmusra, az egymás megalázására, kihasználásra, eltaposására van most igény, a mai társadalom az erőszakot díjazza (gy. k. az erősebb kutya bszik), a pénz és az erőszak dominál. Az erkölcs, intelligencia és tisztesség pedig üldözendő, irtandó negatív tulajdonságok lettek. Elég csak megnézni kishazánkat: a korrupció az ország természetes állapota. Ha szerinted ez így teljesen rendbe van, akkor nó komment, legalább nem lógsz ki a sorból.

Az értelmes kisebbség, aki maradt, mi a francot tehetne azon kívül, hogy kivonul ebből a moslékból?

A piros kezet pedig visszakaptad. Lepontozni én is tudok.

2017. aug. 12. 22:28
 8/12 anonim ***** válasza:
48%

Te drága,le sem pontoztalak, mit is adsz akkor vissza? :)

Nem értek veled egyet.

Külföldön sincs kolbászból a kerítés.

Tisztességes életet itthon is lehet élni, és itt tenném hozzá, hogy semmilyen tekintetben nem szimpatizálok a jelenlegi kormánnyal.

Igazad van abban, hogy az intelligencia, az erkölcs, a jó modor kihalóban vannak, a nép butítása folyamatos.

De kérdem én, szegény szerencsétlen kérdező vajon emiatt a globális problémák miatt esett tragikusan mély depresszióba? Aligha. Én azon az állásponton vagyok, hogy várta az áldásos változást,várta azt a bizonyos sült galambot, ami persze nem jött, így minekután kihúzták alóla a szőnyeget, alaposan megütve magát, elesett, és most csattant rajta az Élet nevű játék, amiben bizony vannak ilyen kanyarok és árnyékos oldalak.

Kedves Kérdező, túl fogsz ezen a hullámvölgyön jutni, egyedül vagy segítséggel, nem számít.

Menj ki külföldre, Nyugatra, élj,láss világot, hátha jobban fog tetszeni, megtalálod a számításaidat. Kívánom, hogy így legyen, annak ellenére, hogy a kivonulással továbbra sem értek egyet.

2017. aug. 12. 22:55
 9/12 anonim ***** válasza:
ugyan ez, egy éve nem szóltam már senkihez se
2017. aug. 13. 21:57
 10/12 anonim ***** válasza:
Tessék elmenni önkéntesnek valamelyik szeretet-szolgálathoz, akik nálad sokkal rosszabb helyzetben lévő, beteg, mozgásában korlátozott kisnyugdíjasokon segítenek. Meglásd, lesz értelme az életednek.
2017. aug. 19. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!