Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Akinek semmi sikere sincs az...

Akinek semmi sikere sincs az életben, az jogosan viselkedik így?

Figyelt kérdés

Tehát például nekem nincs semmi sikerem: nem voltak barátaim, se barátnőm, vagy egyszerűen csak pozitív élményeim, az iskolában is sikertelenségeim voltak, így nincs szakmám se, tehát az egész életem egy kudarc.

Így mára már teljesen kiégtem, és elértem azt az állapotot, hogy nem érdekel.

Már csak sodródok az árral, belül gyakorlatilag halott vagyok. Nem érdekel semmi sem. És már szóba sem állok senkivel sem, csak annyit, amennyit szükséges.

21/F

2017. aug. 12. 21:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Külföldön sincs kolbászból a kerítés. "

Ezt senki nem is állította. Ott viszont meg tudsz élni még alapfizetésből is, és még nyaralni is el tudsz menni, ugyanis ott a munkának még van értéke, euróban kapsz annyit, mint idehaza forintban.

De egy épületesebb példa: rakj egymás mellé egy német szegényt és egy magyar szegényt! Ég és föld lesz a különbség...

"Tisztességes életet itthon is lehet élni, és itt tenném hozzá, hogy semmilyen tekintetben nem szimpatizálok a jelenlegi kormánnyal."

Lehet persze, csak nem érdemes. Egy olyan országban ahol a korrupció a természetes, csak szívni fogsz folyamat, ha tisztességesen próbálsz boldogulni.

2017. aug. 21. 19:19
 12/12 anonim ***** válasza:
közben a kérdezőnek megszűnt az akkuntja, remélem jól van azért!
2017. aug. 23. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!