Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért viselkedik így az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így az ex-völegényem?

Figyelt kérdés

A tények: távkapcsolatban éltünk, amit mindketten utáltunk. Megbeszéltük, hogy költözöm hozzá Angliába, csak keres egy megfelelő lakást. Bő egy éve, hogy keresi, valamiért soha nem találta. Nem vagyok pretenciós, az egyedüli kikőtésem volt, hogy rendben hogy ott 6 ember él egy fedél alatt, csak legyen 2 wc, mert voltam már nála és ebből mindenkinek gondjai akadtak.

Sokszor nem írt már az elmúlt időszakban, volt hogy napokra eltűnt, nem tudtam hol van és mit csinál. Azt mondta, dolgozik, hogy legyen pénzünk. Nem tudom pontosan, mire, hiszen nem kértem semmit és nem is kaptam.

Aztán volt egy csúnya vitánk. Meghalt nagymamám,amit elég padlóra tett, de ő unta, ha panaszkodom, mindig rámszólt, hogy szedjem már össze magam. Nem jött haza a temetésre, de én megértettem és a neki nem mutattam, hogy fáj. Inkább én sem írtam. Kb.2 hete volt a születésnapom és kérdezte, hogy hazajöjön-e?! Ez nekem fura volt, úgyhogy azt válaszoltam, ha ezt meg kell kérdeznie, akkor inkább ne. Aztán írt, hogy mégis hazajön és találkozunk vagy nem? Dühős voltam és azt válaszoltam, hogy engem ne használjon 4 havonta, amikor hazajön. A mennyasszonya voltam, akit álítólag feleségül akart venni és összeköltözni és stb. Erre elhagyott. Minden jót kivánt és többé nem írt. Láttam, hogy hazajött és elkezdett őrült tempóban nőzni, mindenkit beszívez, minden lánynak ír, de már olyan szinten, hogy nekem kínos. Ja, és én egy sz.rdarab vagyok, aki nem tudta értékelni...Ennyire megutált vagy soha nem is szeretett?

2019. okt. 8. 11:28
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Lehet hogy valamikor szeretett, de annyira nem, hogy évekig várjon rád. Elmúlt, engedd el.
2019. okt. 8. 11:33
 2/7 anonim ***** válasza:
56%
Nos: ha nekem azt mondják, hogy "ne gyere, & ne használj négy havonta", akkor nem megyek, és használok mást két naponta. Inkább meg kellett volna beszélned vele! Nyilván érezte, hogy gondban vagytok, ezért rákérdezett, hogy menjen-e. Úgy reagáltál, hogy abból látszott, hogy te is elhidegültél.
2019. okt. 8. 12:02
 3/7 anonim ***** válasza:
72%
Heccelni akar téged,azért nőzik és irogat.Meg akarja mutatni,hogy ő milyen keresett a lányoknál.
2019. okt. 8. 12:03
 4/7 anonim ***** válasza:
2019. okt. 8. 18:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Valószínüleg annyira nem szeretett. De a távkapcsolat eleve próbára teszi az embert.

Neked is fejlődnöd kellene a kommunikációban, mert az nem megoldás, pláne nem egy távkapcsolatban, hogy bevagod a durcát, hogy inkább ne jöjjön, mikor egyèrtelműen az ellenkezőjèt szeretnèd. Persze nèzhetjük onnan is, hogy tapintatlan volt, meg ha szeretné nem hagyja annyiban. De egy távkapcsolatban eleve kissè el vannak tavolodva egymástól a felek, ès így egy ilyen "hisztire" könnyen vállát vonnak.

Az őszinte, nyílt kommunikáció mindig cèlravezetőbb, mint duzzogással próbálni rávezetni problèmákra a párod.

Hagynod kellett volna, hogy haza jöjjön, ès szèpen megbeszèlhettètek volna.

Valószínű ennek így is úgyis vège lett volna, de legalább normálisabb formában.

2019. okt. 9. 07:59
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitok, valóban igazatok van, hogy részemről nem a begúbózás és duzmi volt a helyes, hanem kommunikálni kellett volna. Harcolhattam volna. Talán, ha egyszer még beszélünk, akkor ezért bocsánatot is kell kérnem tőle...talán megérti. A csajozása pedig normális, gondolom. Annyira szeretem, hogy fáj ugyan, de remélem hogy boldog lesz valakivel.

És kedves 4-es válaszoló: nem hinném, hogy az én exemről van szó, mert nem magyarországi magyarok vagyunk és a munkahelyén alig dolgozik pár magyar, ezek is lakótársai és férfiak.

2019. okt. 9. 11:44
 7/7 anonim ***** válasza:
91%
Tudom, hogy Angliában Q. drága a lakhatás, de a menyasszonyomnak biztosan megoldottam volna egy év alatt.
2019. okt. 9. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!