Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek. Idővel túl fogok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek. Idővel túl fogok ezen lépni?

Figyelt kérdés

Szóval volt egy 5 éves párkapcsolatom.

Minden ott romlott meg hogy terhes lettem ment a vita vita... Hogy ne tartsam meg..

El is mentem hogy én el vettetem. De nem tudtam meg tenni!! Hozzá teszem nem azért tartottam meg a kicsit hogy ezzel magamhoz láncoljam az apukát.

Aztán 4 hónapos voltam mikor hozzám költözött de. Hát akkor de volt minden happy ment a veszekedés. Hogy sose fogalkozik velünk sosincs itthol. El járt napokra zenélni.

Vagy éppen pecazott és este járt haza dolgozni nem dolgozott én dolgoztam mikor haza értem a munkából volt olyan hogy akkor kelt fel éppen..

Magamáltal kellet mindent be vennem a picinek.

Sose veszekedtem úgy vele igazán hogy el maradás legyen a vége aztán egy este nagyon össze vesztünk pont a zenélésből mondtam ne hagyogason bármikor szülhetek. Aztán annyit mondot neki ez nem élet zene a vérében van és le lépett ott hagyott 37 hetes terhesen...

Aztán mikor ott voltam hogy megyek szülni fel hívtam annyit mondot az isten legyen velem és le tiltott..

15 órát szenvedtem. Amiből császár lett a vége 11:45. Kor 3900gm

És 55 centivel meg született az én szépséges nagy fiam..

Mikor ki toltak a műtőből akkor is néztem hogy hol van de sehol be sem jött.

Aztán mikor haza mentem a kicsivel. Nagyon depressziós lettem. Nem úgy fogalkoztam vele ahogy kelett volna egész este sírtam ha fel keltem reggel az volt első hogy sírtam nem ettem nem ittam 2 hét alatt le ment rólam 15 kg.

Minden percen minden órában rajta katogott az agyam már féltem hogy ebbe belle fogok bolondulni...

Aztán folyamatosan könyörögtem jöjjön Visza de nem jött

Akkor már el döntöttem hogy én megyek oda hozzá de nem engedet..

Ki derült össze állt 15 éves kis csajjal..

Most már el telt 1 év. Azóta sem érdeklődik a kisfia felől se én felőlem

Gyerek tartást nem fizet mert a nevére sem vette a kicsit. De nem is szeretnék tőle semmit attól tartok hogy így köze lesz a fiamhoz és bármikor elviheti... Amitől nagyon félek mert ők.. Nagyon rossz verű emberek na meg ennyi idő után biztos nem érdemelné meg még hát a gyermekem nekem ő a mindenem.. Nem adnám az ő kezükbe főleg a a kis nöcskéje kezei közé. De hát ettől nem is kell tartanom mert egyeltalán nem érdeklődik.

A kisfia születésnapja. Volt. Fel sem köszöntötte. Aztán láttom Facebookon hogy 1 éves lett a kiscsajjal rózsákkal ki terítette az ágyat gyertya fény minden nekem nem csinált ilyet 5 és félév alatt. De hát nem is csodálkozom fiát is le sz*rja a p*náért de nem mint ha valmi szépséges hercegnő lenne förtelmes igénytelen ahogy ki néz ráadásul nagyon csúnya meg akkor még érteném ha valmi bombázó lenne.

Viszont úgy vagyok vele mi voltunk egymásnak az elsők nem ismert rajtam kívül senkit én se rajta van egy gyerekünk. És ezzek ellenére oda adta magát másnak nem csak ez csak hosszú le írni 1 év alatt milyen borzalmas dolgokat csinált velünk.. Nagyon sokat szenvedtem miatta..

És úgy sem bírnak vele lenni viszont.. Meg mindig gondolok rá igaz már a rossz dolgok jönnek fel de akkor is a fejembe van ez miért?? Már 1 éve az egész mindennap sőt 1nao többször is fel jön ő mármint a nagyon rosszak és azok nagyon fájnak.. Nem bírnak vele lenni de ez miért van már 1 éve?? Elfog múlni?? Idővel... Nagyon félek sose takarodik ki a fejemből.....

2019. dec. 5. 08:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Azt akarta, hogy vetesd el, megbeszéltétek, majd mégis megtartottad. Ezek után miért várod, hogy érdeklődjön? A te döntésed volt már akkor, hogy egyedülálló anya leszel.

Nem a pasit mentegetem, mert szar alak, de ő nem csinált semmi váratlant. Csak nem értem, mit vársz, hogy megszállja egy angyal és hirtelen közli, hogy téged szeret..?

2019. dec. 5. 09:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hülyeséget csináltál és most viseled a következményeit. A fejedből akkor takarodik ki, ha majd eldöntötted, hogy azt akarod. Amíg élteted az emlékét, addig biztosan nem. Nekem pl az ilyesmihez nagyon sok időre van szükségem.
2019. dec. 5. 09:31
 3/8 anonim ***** válasza:
22%

Vajon most hány válaszoló fogja beírni, hogy rinyálás az egész, akik a pasik problémáihoz odaszokták írni?

Amúgy mi a kérdés? Hogy túlfogsz e lépni? Nem, mert nem is akarsz.

2019. dec. 5. 09:42
 4/8 anonim ***** válasza:
94%
#3 Ha nem vetted volna észre, mindketten azt írtuk. Ostoba döntés, most el kell szenvedni.
2019. dec. 5. 09:54
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A jövőben soha nem léphetsz túl semmin, mindig csak a jelenben léphetsz túl bármin is, mivel csak a jelen létezik. Ha most elhatározod, hogy túllépsz rajta, akkor meg is tetted.
2019. dec. 5. 10:11
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én se érteném minek érdeklődne, miközben elég egyértelműen kijelentette, hogy nem akarja a gyereket. Te döntöttél úgy, hogy akarod, hogy nélküle élsz inkább, fogadd el. Nem kötelessége a gyereket szeretni, látogatni, vagy egyáltalán tudomást vennie róla. A gyerektartást a te hülyeséged, hogy nem kéred, óvszert kellett volna húznia, és akkor nincs ez. De ha amúgy megéltek, és a kicsi nem szenved semmiben hiányt, akkor végülis felesleges, és mivel nem akarta, talán mégsem olyan hülyeség.

Plusz mi a francnak akarod a gyerek közelébe, ha "nagyon rossz vérű emberek"? Bármit is jelentsen ez.

A kérdésre válaszolva: akkor fogod túltenni magad, ha abbahagyod a siránkozást és felelősséget vállalsz a tetteidért. Bár leírtam korábban, de megteszem újra: nem köteles látni a gyerekét, sem szeretni, se semmit kezdeni vele, egyedül a gyerektartásra kötelezhető, de ha te arról önként lemondasz, akkor az már a te dolgod. A felejtést úgy segítheted, ha nem figyeled, nem követed, nem kémkedsz, nem kérdezősködsz utána, hanem magad és a kicsi dolgaival foglalkozol.

2019. dec. 5. 11:24
 7/8 anonim ***** válasza:

Csatlakoznom kell a többiekhez. Inkább azt nem értem miért várod bárhol is még, hogy érdeklődjön? Elég egyértelműen megmondta, szóval épp ideje lesz, hogy abba hagyd az álmodozást és elfogadd ezt végre.

Nincs apja a gyereknek, nem is volt. Hívjuk őt max spermadonornak, ez van sajnos. Legalább nem egy ilyen alakkal vagy együtt.

Sajnos még nem realizálódott benned, hogy mennyivel jobban jártál azzal, hogy nem mérgezi se a tied, se a fiad életét egy ilyen megbízhatatlan alak. Remélem idővel leesik.

2019. dec. 5. 11:56
 8/8 anonim ***** válasza:
76%

Nekem ez alapján egy normális, kedves, jó csajnak tűnsz - csak egy kicsit naiv voltál..

5 év az nagyon sok idő, ezért is ilyen nehéz számodra az elengedés.. Viszont minél kevésbé kéne babrálnod ezeket az emlékeket, és úgy egyáltalán az egésszel foglalkozni, mert ezekkel csak továbbra is kötöd magadban az egészet.. Vagy talán kicsit olyan mintha még várnál tőle valamit. Hát ne tedd!

Minél kevesebbszer gondolj rá, ne kövesd közösségi oldalakon, és mindent próbálj felszámolni ami csak rá emlékeztet.

Valahogy szedd össze magad, és ha sikerült ezt lezárnod reméljük találsz majd valaki mást - akivel igazán boldog lehetsz..

2019. dec. 5. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!