Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek fog lépni idővel?
Van egy barátom, 2 éve ismerem. Amikor megismertem nekem volt valakim, aztán neki is lett valakije, de mindig jól kijöttünk, nagyon szeretek vele beszélgetni. A kapcsolata már jó ideje haldoklott, és ez amúgy meg is látszott. Kb pontosan meg tudom mondani mikor kezdett el flörtölgetni velem, és ezzel együtt mikor járt a vége felé a dolog neki.
Igazából meglepően sokat bókol, például hogy milyen jól áll ez a haj, nagyon jól nézek ki ma, meg ilyesmik. Volt, hogy kicsit magam alatt voltam (én meg akkor szakítottam), és nyomban kiszúrta, és lelket öntött belém. Azt mondta állati jó nő vagyok, és értékes, okos, találni fogok valakit aki nagyon-nagyon megbecsül meg ilyenek. Amúgy társaságban szinte mindig mellém ül le, nagyon gyakran kezdeményez beszélgetést velem. (Tehát olyan társaságban ahol tök sok haverja ott van még.) Nem rég szakított a barátnőjével, majd ezután volt egy buli. Én már úgy találkoztam vele, hogy eléggé leitta magát. Ahogy meglátott elújságolta nekem a dolgot. Valami olyasmit is mondott, hogy én vagyok az, aki igazán ismeri őt, az exe nem. Gyakran odajött amúgy hozzám, táncolt velem, vagy csak egy adott egy puszit, de semmi extra.
Szerintetek tetszem neki? Megfordult a fejemben a dolog, de azt sem tudom megéri-e elrontani egy jó barátságot.

Velem is pont ezt csinalta egypasi
Es mikor kimutattam picit hogy erdeklödöm , lepattintott
Akkor tanultam meg , hogy meg kell varni amig ök lepnek

Én is hasonlóan jàrtam, kollègàk voltunk, poénkodtunk, beszèlgettünk sokat, nevetgéltünk
Izott a levegő körülöttünk, de valahogy mègsem lèpett
Egyszer chateltünk és egyszerűen megkèrdeztem, hogy mikor találkozunk?
A válasz: neked mikor lenne jó?
És onnantól ment minden a maga módjàn
Néha a pasik valamiért nem.lépnek, de ha vannak jelek, hogy tetszel neki, lèpjél te!!
Persze ha tènyleg tetszik!!
Ha mègse sikerülne, ki tudod magyarázni, hogy te fèlreértetted, hogy sokszor dìcsérget és a barátsàg megmarad!

A barátságnak már úgyis annyi. Inkább szenvedsz örök életedben attól, hogy érzelmek kötnek hozzá és nem próbálkoztál? Szerintem ez rosszabb.
A közeledés a részéről meg volt, de nyitni neked kell és a tudtára adni, hogy vele akarsz lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!